Starity

#KPOP: Első nagylemezével tért vissza az ITZY!

2021. szeptember 28. 10:10   |   Szerző: Pavia

A dél-koreai lánycsapat rajongói hosszú ideje vártak a formáció első nagylemezére, ami végre itt van! Megérkezett a Crazy In Love.

hirdetés

Az öt tagú ITZY lánycsapat 2019-ben debütált a dél-koreai JYP Entertainment égisze alatt: az azóta eltelt idő alatt sikert sikerre halmozva törtek előre a koreai és a nemzetközi zenei piacon egyaránt. A rajongókakat hosszú ideje tartotta izgalomban a lányok első nagylemezének gondolata, aminek megjelenése egészen mostanáig váratott magára.

Legutóbbi, áprilisban megjelent negyedik középlemezük, a Guess Who után ausztus elején jelentették be, hogy az ITZY szeptember 24-én tervezi kiadni első nagylemezét, Crazy In Love címen. A lemezen 10 teljesen új, eddig sosem hallott szám kapott helyet, köztük a LOCO, amihez videoklipet is forgattak. A LOCO dalszöveg- és zeneszerzői munkálatain a dél-koreai Galactika nevű produkciós csapat dolgozott, akiknek például a lányok korábbi slágerét, a Wannabe-t is köszönhetjük.

A 10 új számon kívül a LOCO angol nyelvű verziója, valamint több korábbi szereményük instrumentális változata is helyet kapott a lemezen, a debütáló számuktól, a Dalla Dalla-tól egészen a legutóbbi középlemezen megjelent Mafia In The Morning-ig.

A lányok több, dél-koreai zenei műsorban is promotálják új lemezüket, valamint szeptember 27-én az amerikai Kelly Clarkson Show színpadán is fellépnek majd. A nemzetközi fellépés mellett ugyanezen a napon jelenik majd meg a SWIPE című számhoz forgatott videoklip is.

A Crazy In Love online is elérhető a mai naptól - hallgasd meg alább!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek