Starity

Ezért utasította el az egyik híres romantikus vígjáték főszerepét Jennifer Aniston

2021. október 04. 11:11   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, milyen indok miatt mondta le a kétezres évek egyik híres romcomjának főszerepét.

hirdetés

Jennifer Aniston lehetett volna a Szerelem a végzeten (Serendipity) című 2001-es romantikus vígjáték főszereplője - ám a színésznő nem igazán volt oda az ötletért. 

Peter Chelsom rendező szerint Anistonnak elege volt a romantikus vígjátékokból, és ezért nem rajongott a filmért. Ekkoriban ugyanis a Jóbarátokban szerepelt, a sorozat kapcsán pedig úgy érezte, minden héten részt vesz egy romcomban. 

Határozottan emlékszem, hogy Jennifer Aniston találkozott velünk. Emlékszem, amikor bejött, azt mondta: 'egy héten egyszer romantikus vígjátékban szerepelek' - itt a Jóbarátokra gondolt. Tehát nyilvánvalóan más elfoglaltságai voltak, és úgy döntött, nem csinálja meg a filmet.

- mondta Chelsom, aki hozzátette, Anistonnal csak baráti beszélgetés zajlott le köztük és nem hangzott el a konkrét szerepajánlat - de ha a színésznő vevő let volna rá, akkor biztos, hogy alkalmazzák.

Végül a film főszerepét Kate Beckinsale kapta meg John Cusack mellett. 

Aniston pedig korábbi állítása ellenére több romantikus vígjátékban is szerepelt az évek során: például 2004-ben a "Derült égből Polly", 2005-ben az "Azt beszélik", 2006-ban a Szakíts, ha bírsz, 2011-ben pedig a "Kellékfeleség" című filmben játszott.

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek