Starity

Többen is kimentek Kristen Stewart új filmjének vetítéséről a cannes-i filmfesztiválon

2022. május 31. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznő David Cronenberg új filmjében szerepel, de túl durva lett a produkció sokak szerint.

hirdetés

Kristen Stewart nem lepődött meg azon, hogy sokan kimentek új filmje, a Crimes of the Future vetítéséről a cannes-i filmfesztiválon. 

A színésznő elárulta, hogy sokszor ő maga és a kollégái sem igazán tudták a forgatás során, hogy mit is csinálnak:

Mi, a színészek minden egyes napot azzal töltöttünk munka után, hogy "mi a fenét csinálunk?". De aztán tegnap este megnéztem a filmet, és minden kristálytiszta lett előttem.

- mondta.

A Crimes of the Future a jövőben játszódik, amikor a fájdalom és a fertőzés csaknem eltűnt a világból, és csak néhány kiválasztott ember kapja meg azt a képességet, hogy fájdalmat érez miközben megmagyarázhatatlan új szerveket növeszt. A film egy előadóművész párost (Caprice és Saul Tenser) követ, akik számára a festővászon az emberi test: Caprice rituális műtétek során veszi ki Tenser új szerveit. 

A David Cronenberg által rendezett film, amely júniusban jelenik meg, bővelkedik drasztikus jelenetekben, így aztán nem meglepő, hogy volt, aki inkább úgy döntött, nem nézi meg a produkciót.

Stewart szerint viszont pont ilyennek kell lennie a filmnek:

Sokan szeretnek arról beszélni, hogy [David Cronenberg] filmjeit milyen nehéz végignézni. És vicces arról dumálni, hogy kivonulnak az emberek egy cannes-i vetítésről. De minden egyes sebet, fura horzsolást tátott szájjal bámulok a filmjeiben. Közelebb akarsz menni hozzá. Engem sosem borzaszt el. 

- jelentette ki Stewart.

 

 

via BuzzFeed & IGN

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek