Starity

Jessie J elveszített gyermekéről írt szívszorító posztot

2022. augusztus 22. 23:11   |   Szerző: Four

Az énekesnő tavaly ősszel számolt be róla, hogy terhes lett de elveszítette a babát.

hirdetés

Jessie J továbbra is gyászolja elveszített babáját: az énekesnő tavaly novemberben árulta el, hogy várandós lett, de rövidesen véget ért a terhessége, mert nem volt szívhang. 

A híresség továbbra is küzd azzal, hogy feldolgozza a veszteséget, és mint ahogy nemrég írta, vannak napok, amikor nagyon nehezen éli meg a történteket:

16 évesen írtam egy listát azokról a dolgokról, amelyeket szerettem volna elérni 30 éves koromra. Az első a listán az volt, hogy anya szeretnék lenni. Most 35 éves vagyok, és néha túl soknak bizonyul, hogy elveszítettem a gyerekem, hogy nem könnyű teherbe esnem, és hogy azt szeretném, teljesen máshogy élhessem az életem, mint most.

- írta, majd így folytatta:

Tudom, hogy normális, ha vannak napok, amik teljes szomorúságban telnek, és hogy tiszteleben kell tartani minden előtörő érzést, a rosszakat és a jókat is. A rosszak nem olyan gyakoriak, és igen, túl tudnék lenni ezen a pillanaton egyedül, privátan, ahogy azt általában teszem. De ma itt vagyok. Mert tudom, hogy a világon ezrek vannak, akik pont így éreznek, ahogy én. Talán épp te olvasod ezt és érzed a szeretetet, amit neked küldök. Remélem ez így van. A kapcsolódás kulcsfontosságú, ölelést küldök.

- írta az énekesnő, néhány régi fotó mellé.

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek