Starity

A férfias elegancia 3 tagadhatatlan előnye

2023. január 03. 20:08   |   

Sokan, ha meghallják azt a szót, hogy elegáns, rögtön az alkalmi öltözetekre gondolnak. És persze azok közül is olyan modellekre, amik már ránézésre sem kényelmesek, hát még hordva. Pedig ez egy téves asszociáció, amit ideje kiiktatni, és a helyébe olyan alternatívákat tenni, amik lefedik a valóságot. Mert az elegancia akár sportossággal karöltve is megnyilvánulhat. Szóval semmi nincs kőbe vésve az esetében, legfeljebb csak a vonzó kellem, ami az alap!

hirdetés
A férfias elegancia 3 tagadhatatlan előnye

1. Egyedi

A tucatöltözködés korát éljük, amikor a tömegtermelés darabjai szó szerint elárasztják a piacot és ezzel együtt gardróbok millióit. Ez már régen nem a különlegességről, a karakterességről mesél. Ahol a tömeg, mint jelző felbukkan, ott előbb-utóbb megveti lábát a sablonosság, a megszokottság. Márpedig ezek a jelzők gyakorlatilag egyenlőek az unalommal, a színtelenséggel – függetlenül a megjelenő árnyalatoktól.

Ezzel szemben egy hozzád illő sport öltöny egyedi, utánozhatatlan választás, ami rólad árulkodik, a te ízlésedről, a kifinomultságodról, a nyitottságodról! Ahogy már az elnevezéséből is kiderül, a sportosság, a lazaság épp úgy testet ölt benne, mint az elegancia. Úgyhogy ha esetleg eddig azért nem mertél az elegáns ruhadarabokra voksolni, mert azt hitted, hogy akkor le kell mondanod a lezserségről, akkor megnyugtatunk. Semmiről sem kell lemondanod, ami te vagy, mert az elegancia számtalan egyéb stílushoz passzol.

2. Vonzó

Ez az előny az egyediségből is következik. Minden, ami különleges, ami eltér a szürkeségtől, az egyúttal vonzó. Szóval mondjuk az a szövetnadrág, ami minden tekintetben szimpatikus, amit rád szabtak, azzal nemcsak a kényelmes hordást vagy stílusos kisugárzást zsebelheted be, mert ezek alapok, hanem bizony az irigykedő, elismerő tekinteteket is, amelyeket mágnesként vonzhatsz magadhoz!

3. Kényelmes

A másik köztudatban élénken élő fals elképzelés, hogy az elegancia kényelmetlenséget jelent. De ez sem igaz! Sőt olyannyira nem, hogy az elegáns öltözködés egyik ütőkártyája a komfortosság, ami nélkül még jó, hogy nem éreznéd kerek egésznek a történetet!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek