Starity

Jenna Ortega a készítők tudta nélkül változtatta meg a Wednesday forgatókönyvét: "Semmi értelme nem volt a szövegnek"

2023. március 08. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő megváltoztatta a sorozat forgatókönyvét, nagyon nem tetszett neki az eredeti verzió.

hirdetés
Jenna Ortega a készítők tudta nélkül változtatta meg a Wednesday forgatókönyvét: "Semmi értelme nem volt a szövegnek"
Fotó: wednesdaynetflix/Instagram

Jenna Ortega nem fél hallatni a hangját, ha számára fontos ügyről van szó. A színésznő az "Armchair Expert" podcastben árulta el, hogy nagyon nem tetszett neki a Wednesday eredeti forgatókönyve a karaktere szempontjából, ezért aztán az írók megkérdezése nélkül változtatott azok a részeken, amelyeket nem tartott megfelelőnek.

Amikor elolvastam az egész forgatókönyvet, akkor tudatosult bennem, hogy ez egy fiatalabb közönségnek szóló sorozat. Amikor igent mondtam a produkcióra, még nem kaptam meg az egész forgatókönyvet, és azt hittem, sokkal sötétebb hangulatú lesz. Nem ez történt...

Ortega épp ezért keményen kiállt az igazáért:

Nem hiszem, hogy valaha is annyira ki kellett állnom magamért, mint a Wednesday forgatásán. Minden, amit Wednesday tett és amit el kellett játszanom, értelmetlennek tűnt a karakatere szempontjából. Ő egy szerelmi háromszögben? Semmi értelme nem volt. Aztán volt egy szövege a ruhával kapcsolatban, amelyet az iskolabálon viselt, azt mondta: "Ó Istenem, imádom. Á, nem tudom elhinni, hogy ezt mondtam. Szó szerint utálom magam". Erre nemet kellett mondanom. Voltak olyan esetek a forgatáson, amikor kis híján fel kellett adnom a profizmusomat abban az értelemben, hogy elkezdtem megváltoztatni a szövegemet.

- jelentette ki.

Le kellett ülnöm az írókkal, akik megkérdezték: "Mi történt a jelenettel?" Nekem pedig el kellett magyaráznom, hogy miért nem tudok megcsinálni bizonyos dolgokat.

A színésznő azt is bevallotta, hogy szerette volna, ha Wednesday karaktere nem tűnik egydimenziósnak, és van személyiségfejlődés a történetben:

Nagyon-nagyon védelmeztem őt. Nem alkothatsz meg úgy egy történetet, hogy ne legyen benne érzelmi szál, mert különben unalmas lesz, és senki sem fog kedvelni.

-tette hozzá.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek