Starity

Kiakasztotta a The Last Of Us rajongókat az MTV

2023. április 09. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Az MTV Movie Awards jelöltjei között Anna Torv neve szerepel, vagyis Tess undorító gombafertőzéses csókja viheti el a díjat.

hirdetés
Kiakasztotta a The Last Of Us rajongókat az MTV
Fotó: HBO / The Last of Us

Idén is megrendezik az MTV Movie Awardsot. Az erdetileg zenei díjátadó ma már filmeket és sorozatokat is díjjaz, 30 éve van külön kategóriája a legjobb csóknak is.

A The Last of Us az azonos című játék alapján készült élőszereplős adaptáció, amelynek nemrég fejeződött be az első ávada. Azóta a sorozatot öt kategóriában jelölték az MTV Movie and TV Awardson, köztük a legjobb show, az áttörő alakítás (Bella Ramsey), a legjobb hős (Pedro Pascal), a legjobb duó és a legjobb csók kategóriában.

Utóbbiban azonban nem a sorozat romantikus jelentei, hanem Anna Torv gombafertőzöttel váltott csókja lett a befutó. Miután a jelölési lista nyilvánosságra került, a rajongók a Twitteren adtak hangot a csalódottságuknak, amiért az MTV a szörnyű csókjelenetet választotta a sorozatban szereplő queer párok helyett.

Még egy epizód is volt, amelyet kifejezetten a sorozat mellékszereplő párosának, Billnek és Franknek szenteltek. Nem is beszélve Ellie és Riley csókjelenetéről a hetedik részben, ami szintén nem került be a kategóriába.

via IGN, Game Star

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek