Starity

A Vágyak/Valóság miatt döntött úgy Sarah Shahi, hogy elválik férjétől

2023. április 11. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő 11 év házasság után vált el Steve Howey-tól, majd összejött sorozatbeli partnerével.

hirdetés

Sarah Shahi élete sok szálon kapcsolódik a Vágyak/Valóság főszereplő karakteréhez. Például a színésznő is hosszú idő és több gyerkőc születése után döntött úgy, hogy elválik férjétől, Steve Howey-tól. 

A két színész 18 közös év (ebből 11 év házasság) illetve három közös gyermek után határozott úgy, hogy nem folytatják tovább együtt az életüket. Sarah-t minderre pedig a Vágyak/Valóság forgatókönyve vezette rá. 

Mindent megkérdőjeleztem [miután elolvastam a forgatókönyvet]. Feleségként, anyaként sokszor hallod, hogy "hát igen, de te jól jártál. Mindened megvan." De annyira láthatatlannak éreztem magam... A Vágyak/Valóság adta meg a bátroságot, hogy kimondjam, nem vagyok boldog. És úgy érzem, egy embernek megvan a joga a boldogsághoz.

Shahi szerint a gyerekeik: a 13 éves William és az ikrek, a 8 éves Violet és Knox születése után megváltozott a házassága.

Az első gyerekünk születése után a kapcsolatunk sok nehézségen ment keresztül, és nem volt egyszerű visszahozni. Nagyon hosszú ideig voltunk együtt, 18 évig. Ez nem volt hiba. Hosszú idő volt. De az utolsó 10 évben sokat küzdöttünk.

 

 

- mondta, majd így folytatta:

Minden probléma, ami a gyerekek születése előtt jelen van a kapcsolatotokban - ha nem rakjátok helyre ezeket a dolgokat, és ez az én tapasztalatom volt - csak rosszabb lesz. Kevesebb időtök van egymásra, nincs annyi türelmetek, nem vágytok egymásra annyira, mert egyszerűen nagyon fáradtak vagytok.

Shahi azt fontosnak tartotta leszögezni, hogy három hónappal azelőtt vált el Howey-tól, hogy elkezdte volna forgatni a Vágyak/Valóság című sorozatot, és az Adam Demosszal való kapcsolata pedig lassan alakult barátságból szerelemmé:

Nem hirtelen dolog volt. Idő kellett hozzá, meg kellett ismernem őt emberként, és látni, hogy mennyire passzolnak az értékeink.

A színésznő szerint fontos volt számára az is, hogy Demos hogyan vélekedik a nőkről:

Azt is nagyon tiszteltem, ahogy az édesanyjáról, a nőkről beszélt. Annyi mindent megláttam, ami idővel azt mondatta velem: "Te tulajdonképpen az vagy, akit én mindig is szerettem volna". És ekkor kezdtünk el járni.

- mesélte.

 

 

via People 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek