Starity

Nyit a Budapest Park - Fellép a nyáron Machine Gun Kelly is

2023. április 26. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Április 27-én indítja útjára tizenkettedik évadát a Budapest Park. Már most hat koncertjük telt házas, igazi nagy neveket várnak idén is.

hirdetés

A május elsejei hosszúhétvégén már várja a szórakozni vágyókat a Budapest Park. Csütörtökön a turbo-etno nyolcasfogat Aurevoir. nyitja meg hivatalosan is a szezont. Pénteken a hét év kihagyás után nemrégiben új, Fel Nem című lemezével jelentkező Punnany Massif lép színpadra, szombaton pedig Parov Stelar veszi át a terepet. A hétvégét a születésnapos Alvin és a Mókusok zárja.

A következő hónapokban számos hazai produkció lesz látható a Budapest Parkban, a Halott Pénz, a Margaret Island, a Carson Coma, a Honeybeast, az Irie Maffia és az Ivan & the Parazol. Idén is rengeteg nemzetközi fellépőt hívtak meg, mint a Simple Plan, a Billy Talent és először jön Budapestre Machine Gun Kelly. Öt év után az eredeti felállásban, új albummal tér vissza Magyarországra az Asking Alexandria. A koncertek után, 22 órától pedig különböző bulikkal várják a szórakozni vágyókat, négy tánctéren.

via Budapest Park

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek