Starity

Új trend a láthatáron: iskolás cipő

2023. május 17. 09:09   |   

Minden új év új trendeket hoz a high fashion és a streetwear terén egyaránt. Ha naprakész akarsz lenni azzal, hogy mit viselnek a nagyvárosok utcáin, akkor be kell szerezned egy oldschool sneakert. A következő szezon főszereplői a 2000-es évek hangulatát tükröző, sportos cipők. Az olyan topmárkák, mint az adidas és a Nike, legendás modelljeik szuper újrakiadásait kínálják. Nézd meg a modern megoldásokkal kiegészített, felturbózott sneakereket és tornacipőket, amik még mindig úgy néznek ki, mintha közvetlenül az iskolás napjaidból köszönnének vissza.

hirdetés
Új trend a láthatáron: iskolás cipő

Throwback time

A divat mindig is szeretett visszautalni az elmúlt évtizedekre. Így nem meglepő, hogy ma is a múltból merít, de egy modern csavarral fűszerezi meg. Ma az eklektika uralkodik a streetstyle-ban, a 21. század eleji trendek keveréke formájában. Így megfigyelhetők a 2000-es években uralkodó hippie, glam rock vagy skate stílus látványos kombinációi. Érdemes felidézni a popkultúra olyan ikonjainak híres öltözékeit, mint Britney Spears, Avril Lavigne vagy Christina Aguilera, akik mindig emlékeztek arra, hogy megjelenésüket a megfelelő lábbelivel egészítsék ki. Sneakereket nemcsak a popénekesek, hanem a rap- és filmsztárok is büszkén hordtak. Velük hangsúlyozták egyéni stílusukat, miközben maximális kényelmet élvezhettek. Te is vágysz arra a városi kényelemre, amire az iskolás napjaidból emlékszel? Most újra a Tiéd lehet egy ikonikus tornacipő és sneaker!

Adidas sneakerek– térj vissza a kedvenc modelljeidhez

A híres triplacsíkos brand továbbra is topon van. Az adidas számos olyan modellje van, amikre jól emlékszünk a régiidőkből, és amik most nagy visszatérésüket ünneplik. Az adidas Gazelle és az adidas Samba minden bizonnyal a következő szezon kihagyhatatlan lépője lesz. Mindkét modellt nemrég olyan divatikonok szettjeiben láthattuk, mint Bella Hadid és Hailey Bieber. A sneakereket rövid szárú felsőrész és könnyedség jellemzi, ami nagyon fontos minden nap. A lépők a sportból erednek, így számíthatsz a támogatásra és a magabiztos lépésre még akkor is, amikor a városi utcákat járod. A modellek között találsz például klasszikus fekete és fehér változatokat, amiket tripla csíkkal díszítettek. Ha azonban a retró nagyobb hangsúlyozása érdekel, válassz egy színes adidas tornacipőt, ami az utcai outfitjeid érdekes eleme lesz. Ha pedig szeretnél visszautazni az időben a felejthetetlen ’80-as évekbe, válaszd az adidas Hamburg tornacipőt. A retró formavilágát a pasztell rózsaszín, lila-lila vagy palackzöld árnyalatú érdekes színvilág töri meg. Az adidas Nizza kollekcióval a legmenőbb verziójú oldschool lookot is összerakhatod. Az időtlen tornacipő feltűnő platformos talpon fekszik. A modern printek és a finom részletek bizonyítják, hogy az adidas az örökzöldek új változatainak megtervezésének mestere.

Nike tornacipő – múlhatatlan stílus

A pipa logós lépők segítségével olyan igényes streetwear-szetteket is összeállíthatsz, amik a korábbi évtizedek lelkületét idézik. A visszatérő lábbeli trendek között dominálnak a sportos ihletésű sziluettek. Az első Nike sneakerek és tornacipők a kosárlabdázóknak készültek, de hamar meghódították a kényelmes és praktikus mindennapi lépőket kereső vásárlókat is. A legnépszerűbb modellek közé tartozik a Nike Blazer kosaras cipő. Manapság újra uralja az utcákat, és még jobb változatát csodálhatjuk meg. A bokáig érő bőr felsőrész a kosárlabda örökségét idézi, míg a strapabíró, jól tapadó talp nem hagy cserben a pörgős napokon sem. Ehhez jön még a stílusos színállás is, amit az ikonikus pipa-logó egészít ki.

Ne feledd, hogy a trendi tornacipők, sportcipők és sneakerek legjobb választékát megtalálod a Sizeernél. Ugorj be az egyik üzletünkbe vagy vásárolj online!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek