Starity

Megjelent a Little Mix énekesnőjének első szólódala

2023. június 18. 00:12   |   Szerző: Selz

A tavaly szünetre vonuló Little Mix-ből Leigh-Anne debütált először szólóelőadóként, első dala a Don't Say Love ma jelent meg.

hirdetés

A brit lánybanda, a Little Mix 2021. decemberében jelentette be, hogy határozatlan időre szünetre vonulnak, hogy feltöltődjenek és belekezdhessenek szólókarrierjükbe. A lányok azóta leszerződtek különböző kiadókhoz, és hosszú ideig kérdéses volt melyikük is fog először debütálni. A várakozást végül Leigh-Anne Pinnock törte meg elsőként, mikor júniusban bejelentette, hogy hamarosan érkezik első slágere. Érdekesség, hogy az énekesnő végül elhagyta vezetéknevét, így a továbbiakban csak 'Leigh-Anne'-ként folytatja karrierjét. 

A Don't Say Love dal június 16-án debütált, és aznap megjelent a hozzá készült videóklip is, amelyről a popdíva azt nyilatkozta, hogy "attól az érzéstől próbál elmenekülni, amit akkor érzel, mikor figyelmen kívül hagynak és alulértékelnek". A kisfilm végén pedig máris hallhatunk egy kis részletet az énekesnő második kislemezéből. 

A szerzemény megjelenését ünneplő bulin jelen volt egy másik Little Mix tag, Jade Thirlwall is. A támogatását később azonban a trió harmadik tagja, Perrie Edwards is kifejezte Instagram sztorijában. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek