Starity

Egész életében a házasság ellen volt - ezért változtatta meg a véleményét az újdonsült férj Jon Hamm

2023. június 28. 18:06   |   Szerző: Four

A Mad Men sztárja sosem akart megházasodni, a szerelem azonban beköszöntött az életébe.

hirdetés

Anna Osceola megváltoztatta Jon Hamm hozzáállását a házassághoz: a színész hosszú évekig egyáltalán nem tervezte összekötni az életét bárkivel - sőt, korábban a Playboynak elárulta, sosem volt előtte jó példa a házasságra:

Ez csak az én tapasztalatom. Nincs előttem olyan példa a házaséletről, amely alapján azt gondolom, hogy igen, ez az, amit én szeretnék. 

A színész ennek ellenére a napokban feleségül vette Osceolát, és a "Table for Two with Bruce Bozzi" podcastben már teljesen másképp nyilatkozott:

Ideális esetben stabilitást, kényelmet ad kettőtöknek, és egy olyan önmeghatározást, amely jobb, mélyebb és gazdagabb, mint az "ő itt a barátnőm" vagy "ő itt a barátom". Izgalmas a potenciál és a lehetőségek miatt, és mert minden pozitív.

Hamm hozzátette, hogy a házasságot kötni valkivel olykor ijesztő lehet, de ő "valami csodálatosnak" gondolja élete következő fejezetét.

Osceola előtt a színész 18 évig élt kapcsolatban Jennifer Westfeldttel, majd 2015-ben szakítottak, és Hamm még abban az évben megismerte Annát - ám csak 2020-ban kezdtek el randizni.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek