Starity

Mi lett a hét törpével? Itt vannak az első képek a Hófehérke remake-ből

2023. július 16. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Óriási vitát váltott ki a Hófehérke és a hét törpe remake. Korábban Peter Dinklage kritizálta a Disney-t, most megjelentek az első fotók, de ismét nem nyerte el sokak tetszését a projekt.

hirdetés

Amióta bejelentették a Hófehérke és a hét törpe élőszereplős filmet, rengeteg vita zajlik körülötte. A Disney a szereplőgárda sokszínűsége érdekében a West Side Story színésznőjét, Rachel Zeglert szerződtette a címszerepre. Peter Dinklage azonban ígyis kritizálta a Disney-t a törpeség "visszás" ábrázolása miatt. A stúdió később reagált a kritikájára:

Annak érdekében, hogy elkerüljük az eredeti animációs film sztereotípiáinak megerősítését, más megközelítést alkalmazunk e hét karakterrel kapcsolatban, és konzultáltunk a törpékkel foglalkozó közösség tagjaival.

Most viszont itt az újabb dráma, ugyanis a Daily Mail megosztotta az első fotót a hét törpéről. A képen a színészek változatos csoportja látható, akik látszólag Hófehérke bizalmasait alakítják, akiket a remake-ben már "varázslatos lényekként" emlegetnek. 

Sokan háborodtak fel azon, hogy a stúdió csak egy színészt vett fel a törpék közösségéből, megjegyezve, hogy ők általában nem sok lehetőséget kapnak Hollywoodban. Egy közösségi média felhasználó még arra is rámutatott, hogy a Disney alapvetően "úgy döntött, hogy nem ábrázolja", és kivágta a címszereplő hét törpét, ahelyett, hogy meghallgatta volna Dinklage fő érvét, miszerint nem kellene az eredeti film problémás "sztereotípiáit" és történetét szerepeltetniük.

via Perez Hilton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek