Starity

Hódíts a nyáron igéző szempillákkal!

2023. július 19. 13:01   |   

Nyár… a szabadtéri események, fesztiválok, nyaralások, strandolások ideje. Meg persze a hőségé.

hirdetés
Hódíts a nyáron igéző szempillákkal!

Te viszont akkor is szeretnél jól kinézni, amikor magasra szökik a hőmérő higanyszála, és nem akarsz aggódni amiatt, hogy vajon elkenődött-e a szempillafestéked a kánikulában? Ez abszolút érthető, mint ahogy az is, ha szeretnéd ilyenkor is kihangsúlyozni a tekintetedet. Mi pedig azt is tudjuk, hogy mi a megoldás erre.

A szálas szempilla-hosszabbítás sosem hagy cserben!

Elégedetlen vagy a saját pilláiddal, a drogériás műpillákkal már befürödtél, és nincs az a vízálló spirál, ami ne kenődne el egy idő után? Nem vagy ezzel egyedül. Ám a szálas műszempilla-hosszabbítással ezeknek a problémáknak egy csapásra búcsút inthetsz.

Az Xtreme Lashes Faux Mink Bold pillái extrán tartósak, ellenállnak a hőnek, gőznek, nedvességnek, ugyanakkor flexiblisek és könnyed súlyuk miatt kényelmes viseletet biztosítanak. 

Ezekkel a pillákkal nem gond, ha egy különösen forró napon izzadsz, ha strandolsz, vagy ha féktelenül bulizol egy fesztiválon a kedvenc együttesed koncertjén. Csodálatosan keretezik a szemeidet és megadják a tekintetednek azt a bizonyos pluszt, amitől mindenki felfigyel rád.

Ráadásul nem kell spiráloznod és attól sem kell tartanod, hogy egyszer csak lepottyan, te meg ott állsz felemás szempillákkal. Ha egész nyáron szeretnél igéző pillákkal tündökölni, akkor ennél jobb módszert keresve sem találsz!

Kifogástalan megjelenés mindig és mindenhol

A nyár az utazások időszaka. Akár autóval vágsz neki a nyaralásnak, akár repülőre ülsz, bizonyára szeretnél megnyugodni afelől, hogy a megjelenésed utazás közben is mindig tökéletes.

Márpedig az utazás izgalma miatt aligha töröd folyton azon a fejed, hogy vajon nem kenődött-e el a sminked. Egy-egy hosszabb út során ezzel számolni kell, ráadásul nem is biztos, hogy mindig lesz lehetőséged felfrissíteni magad és korrigálni a make-upodat.

Ha viszont a nyaralás előtt részt vettél egy szempilla-hosszabbításon, akkor a pilláid miatt már biztosan nem kell aggódnod! Nyugodtan otthon hagyhatod a spirált, hisz nem lesz szükséged rá.

Csak élvezd a nyaralást, gyűjts élményeket, és mutass jól a fotókon smink nélkül is!

Váratlan randevú?

Ha éppen a szingli élet előnyeit élvezed, bizonyára nem mondasz nemet egy könnyed nyári románcra. Bármikor előfordulhat, hogy a strandon vagy egy fesztiválon összefutsz egy jóképű férfival, aki rövidesen randevúra hív. 

A csábos tekintetednek pedig biztosan nem fog tudni ellenállni, így a dús, hosszú pillasor nagyban hozzájárul a sikerhez! Ez esetben sem érdemes a spirálozásra hagyatkoznod, pláne, ha valamilyen “vizes” program van kilátásban. A minőségi szempilla-hosszabbítás viszont gondoskodik arról, hogy smink nélkül is igéző pilláid legyenek, amiknek nem árt a víz vagy a napsütés. 

Vesd be a csáberődet, rebegtesd a “legyezőidet”, és mutasd meg a randipartnerednek, hogy te nem egy szende kislány, hanem egy igazi, nagybetűs Nő vagy!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek