Starity

Se alkohol, se cigi, se drogok, se szex: az Eufória sztárja új életet kezdett, hogy jobban zenéljen

2023. szeptember 05. 21:09   |   Szerző: Four

Dominic Fike-nak elege lett abból, hogy folyton másnaposan érkezik a próbákra.

hirdetés

Dominic Fike úgy döntött, teljesen új alapokra helyezi a zenei karrierjét: az Eufória sztárja a People magazinnak mesélt arról, hogyan készül fel az Apple Music Live-os fellépésére.

Fike többek között elárulta, hogy korábban nem igazán érdekelte, inkább idegesítette a próbafolyamat, és a melankolikus hangulata teljesen rányomta a bélyegét a koncertekre.

Eleinte, az első turném során általában úgy jelentem meg a próbákon, hogy "essünk túl rajta". Aztán a vége felé ez a hozzáállás kezdett kikészíteni. Bezárkóztam a szobámba, és inkább aludni mentem. Nem érdekelt annyira az egész, mint a többieket. A jelenlegi turném során, amely a Coachellával kezdődött, már eltökéltem, hogy én irányítok. 

- mondta, és így folytatta:

Ehhez ki kellett józanodnom. Megjelentem és - azt hiszem másnapos voltam, elszúrtam, nagyon fáradt voltam. Mindenki kérdezgetett, hogy "Dom, készen állsz arra, hogy énekelj?" Én majdnem elsírtam magam és azt mondtam: "nem akarok énekelni. Cse***étek meg srácok". 

Szerencsére a mélypontot elérve el tudott rugaszkodni:

Valami beütött. Rájöttem, hogy mind miattam vagyunk itt, és hogy akik itt vannak, azoknak fizetek, hogy itt legyenek. Fontos lenne, hogy minél több felelősséget vállaljak és biztosítsam, hogy nagyon különleges legyen a show. Ez egy hihetetlenül jó koncertben manifesztálódott a Coachellán, és azóta is az egekben vagyok, nagyon élvezem ezt a helyzetet, ugyanez a célom. Így akarom csinálni az életem hátralevő részében is. 

A híresség annak érdekében, hogy a kihozza magából a maximumot, lemondott a dohányzásról, a szexről, a drogokról és az alkoholról, és ügyel rá, hogy vacsora közben ne legyen nála a telefonja. Emellett az egészségére is nagyon odafigyel:

Figyelek rá, hogy ha túlhajtom magam, akkor utána megfelelően kipihenjem magam. Van egy edzőm, aki elkísér a turnéra, és gondoskodunk róla, hogy minden nap 100%-ban készen álljak. 

- mondta. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek