Starity

Britney Spears máris szakított új szerelmével?

2023. szeptember 20. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Britney Spears és Paul Richard Soliz kapcsolatának máris vége, ők ketten külön folytatják.

hirdetés

Britney Spears és Paul Richard Soliz rövid ideig tartó kapcsolatuk után szakítottak. Egy bennfentes szerint "ez egy rövid életű románc volt, de semmi komoly, már nincsenek együtt."

Soliz korábban exkluzív interjút adott a Us Weeklynek, ahol beszélt kapcsolatáról az énekesnővel. A férfi azért került a figyelem középpontjába, mert állítólag megszegte a próbáidővel kapcsolatos feltételeket. Korábban több kisebb szabálysértés miatt is vád alá helyezték, beleértve a nyugalmat zavaró viselkedést, gyermek veszélyeztetését és jogosítvány nélküli vezetést, valamint olyan súlyosabb bűncselekményeket, mint a fegyver birtoklás. 

Soliz, aki az interjúban elismerően nyilatkozott Spearsről, nem részletezte kapcsolatukat, de elmondta, hogy a énekesnő jól van és jól érzi magát a szakítása után. 

Spears és Sam Asghari szakítását követően pletykák keringtek arról, hogy a hűtlenség játszott szerepet a korábbi páros válásában. Egy forrás akkor azt mondta, hogy Spears belső köre "igazán meglepődne", ha hűtlen lett volna, míg egy másik bennfentes azzal vádolta meg a nőt, hogy Solizzal viszonyt folytatott, aki korábban a karbantartó csapat tagjaként dolgozott neki.

via US Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek