Starity

Meghalt a Django elszabadul sztárja

2023. október 07. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Keith Jefferson 2023 augusztusában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála.

hirdetés

Meghalt Keith Jefferson, színész, aki több projekten is dolgozott Quentin Tarantinóval. Augusztusban jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála. A képviselője szerint csütörtökön hunyt el. 

Jefferson 1970. április 7-én született Houstonban, a San Diegó-i U.S. International musical színházban szerzett diplomát, majd az Arizonai Egyetemen színészi diplomát. Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio és Samuel L. Jackson mellett ő alakította Pudgy Ralphot a Django elszabadulban (2012), majd Charly szerepében tűnt fel az Aljas nyolcasban (2015) illetve Keith-ként a Volt egyszer egy... Hollywood című filmben (2019).

Foxx csütörtökön a közösségi médiában tisztelgett a színész előtt, és azt írta:

Ez fáj. Keith, te nem voltál más, mint az abszolút kegyelem, egész életedben a szíved tiszta, a szereteted mérhetetlen, egy csodálatos lélek voltál. Mindannyiunknak nagyon fogsz hiányozni. Sok időbe fog telni, mire ez begyógyul. Isten veled, barátom. Szeretlek.

Foxx és Jefferson, akik a San Diegó-i főiskolán ismerkedtek meg egymással, a '90-es években kezdtek el együtt dolgozni, amikor Jefferson két epizódban is szerepelt a The Jamie Foxx Show-ban. Legutóbb a The Burial című drámában dolgoztak együtt.

via Hollywood Reporter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek