Starity

Sophie Turner rejtélyes bejegyzésben üzent Taylor Swiftnek?

2023. október 09. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Sophie Turner egy ritka, rejtélyes bejegyzést osztott meg a közösségi médiában, amiben Taylor Swiftre utalhatott, miközben válik Joe Jonastól.

hirdetés

Sophie Turner különös módon közel érezheti magához Taylor Swiftet, akivel már többször is együtt lógott, mióta kiderült, hogy Joe Jonas el akar válni a színésznőtől. 

Október 8-án a Trónok harca sztárja egy ritka és rejtélyes Instagram Storyt osztott meg. Turner egy olyan fotót posztolt, amelyen a csuklóján egy "Fearless" feliratú barátságkarkötő látható. Ez pontosan olyan, amilyeneket a rajongók a Taylor Swift-koncerteken viseltek a The Eras turnéja alatt, illetve utalás lehet az énekesnő 2008-as, azonos című albumára. 

Mások szerint kettős üzenetet hordoz a karkötő, és Jonasnak is szól, jelezve, hogy nem fél harctól, ha arra lesz szükség a gyermekei érdekében. 

Sophie Turner és Joe Jonas szeptemberben jelentették be, hogy a válás mellett döntöttek. Közös nyilatkozatot adtak ki, amiben arra utaltak, hogy csendben szeretnék intézni a házasságuk felbontását, bár a gyerekek elhelyezése miatt még lehetnek köztük problémák

Turner pedig úgy tűnik, hogy új legjobb barátnőre tett szert, Taylor Swiftben, aki szintén Joe Jonas exe. 

via E! News

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek