Starity

II. Erzsébet királynő halála miatt változott meg A korona című sorozat vége

2023. október 27. 08:08   |   Szerző: SzilviD

A The Crown alkotója, Peter Morgan elárulta, hogy úgy döntött, megváltoztatja a sorozat végét II. Erzsébet királynő 2022-es halála miatt.

hirdetés
II. Erzsébet királynő halála miatt változott meg A korona című sorozat vége
Fotó: Netflix / A korona

Egy közelmúltbeli interjúban Peter Morgan A korona című sorozat alkotója arról mesélt, hogy mit jelentett a királynő halála a sorozat hatodik és egyben utolsó évadára nézve, amely az 1990-es évek végén és a 2000-es évek elején játszódik.

Mindannyian átéltük a temetést. Tehát, mivel mindenki mélyen érezte ezt, meg kellett próbálnom megtalálni a módját, hogy az utolsó epizód a karakter halálával foglalkozzon, noha még nem halt meg

– mondta a Varietynek. 

Eredetileg Morgan fontolgatta, hogy a királynő halálával véget vet a sorozatnak, mielőtt végül úgy döntött, hogy 2005-ben fejezi be a történetet.

Úgy gondolom, hogy azzal, hogy majdnem 20 évvel a jelen előtt megálltunk, méltóságteljessé vált.

A hatodik évadban visszatér Imelda Staunton mint Erzsébet királynő, Jonathan Pryce mint Fülöp herceg, Lesley Manville mint Margit hercegnő, Dominic West mint Károly herceg és Elizabeth Debicki mint Diana hercegné.

A korona utolsó évadának első része november 16-án mutatkozik be a Netflixen, míg a második fele december 14-én érkezik a platformra.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek