Starity

Jennette McCurdy halálosan megijedt, amikor azt hitte, hogy terhes

2023. november 30. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Jennette McCurdy elárulta, hogy fiatalabb korában pattanásokkal küzdött, ezért erős gyógyszert szedett. Fontos volt, hogy amíg a gyógyszer használja nem lehet terhes, mégis azt hitte, az lett.

hirdetés

Az iCarly egykori sztárja, Jennette McCurdy nemrég megosztott a Hard Feelings podcast legújabb epizódjában egy hátborzongató történetet, amikor az aknék elleni küzdelme közben váratlanul terhesnek gondolta magát. 

McCurdy elárulta, hogy az Accutane nevű erős aknéellenes gyógyszert írták fel neki, és időnként vérvizsgálgalatra kellett járnia. Az erős gyógyszer szedése közben nem szabad terherbe esni, mert az újszülöttek akár 35 százalékánál fejlődési rendellenességeket okozhat, ezért McCurdy számára havi terhességi teszteket javasoltak. Még egy szerződést is aláírattak vele, amelyben az szerepelt, hogy nem eshet teherbe. 

A színésznő még két fogamzásgátló módszert is alkalmazott a gyógyszer szedése alatt, de a dolgok fura fordulatot vettek a harmadik hónapban a vérvizsgálatakor.

A recepciós felhívott, és sürgetett, hogy menjek be a bőrgyógyászhoz, még akkor is, ha én, 31 évesen, próbáltam lemondani a 'lehangoló' orvosnál a megjelenést

- mondta McCurdy. 

Mondtam neki, hogy »nem tudok elmenni. Lehetne a jövő héten?« És ő azt mondja, »nem, mert megkaptuk a vérvizsgálat eredményeit, és terhes vagy«

- idézte fel a történteket.

A korábbi gyermekszínész "megdöbbent" és úgy érezte, mintha "kiszállt volna" belőle az élet.

Nagyon szédültem. Önkéntelenül az ágyam szélére ültem. A testem csak az ágyam szélére esett, és csak azt mondtam, »mi, mi?«. Száraz volt a szám, a szívem elképesztően dobogott. Annyira ijesztő volt.

McCurdy emlékezett arra is, hogy felidézte, hogy mikor szexelt a közelmúltban és újra lejátszott mindent, miközben úton volt a bőrgyógyászhoz.

Egy Uber hátsó ülésén ültem, az egész úton szédültem, úgy éreztem, hogy elájulok vagy hányni fogok, vagy mindkettő, borzasztóan rossz volt

- mesélte.

Az orvosnál végeztek még egy vérvizsgálatot, végül pedig kiderült, hogy hamis volt a terhességi eredmény, amit a hormonszintjének az ingadozása okozott. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek