Starity

Ezt a filmjét folytatná legszívesebben Julia Roberts

2023. december 11. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő megvallotta, hogy melyik régi filmjéhez forgatna folytatást legszívesebben.

hirdetés

Julia Roberts már számtalan romantikus vígjátékban szerepelt, ám egy biztosan van, amelynek a folytatására bármikor igent mondana. A színésznő a Watch What Happens Live with Andy Cohen című műsorban egy nézői kérdésre válaszolva árulta el, hogy az Álljon meg a nászmenet! az, ami igazán a szívéhez nőtt. 

Ez egy nagyon jó kérdés, amelyet sosem tettek még fel nekem. Azt hiszem, talán az Állljon meg a nászmenet! lenne. Mert annyiféle szereplő van, és jó lenne látni, hogy alakul az életük, milyen Kimmy és Michael házassága. 

- jelentette ki a színésznő, majd egy másik kérdésre válaszolva azt is megosztotta, hogy szerinte Michaelnek (Dermot Mulroney) Julest, vagyis az általa alakított karaktert kellett volna feleségül vennie. 

Az 1997-es produkcióban az ételkritikus Jules akkor eszmél rá, hogy beleszeretett a legjobb barátjába, amikor a férfi bejelenti, hogy eljegyezte új kedvesét, Kimmyt (Cameron Diaz). Jules kétségbeesetten szeretné elnyerni Michael szívét, ezért az esküvőt megelőző pár napban mindent elkövet, hogy elhódítsa a férfit. Még azt is eljátssza, hogy őt is eljegyezték - a vőlegényt azonban a meleg barátja, George (Rupert Everett) alakítja a kérésére. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek