Starity

Az Oscar-pofon után jött rá Jada Pinkett Smith, hogy soha nem fogja elhagyni a férjét

2023. december 11. 17:05   |   Szerző: Four

A színésznő házasságára döntő hatással volt, hogy tavaly az Oscar-gálán Will Smith megpofozta Chris Rockot.

hirdetés

Jada Pinkett Smith szerint a tavalyi Oscar-díjátadón történt botrány változtatta meg a házasságát Will Smith-szel. (Will dühében megpofozta a felesége kopaszságán poénkodó Chris Rockot.)

Pinkett Smith a Daily Mailnek mesélt arról, hogy "szent pofonnak" nevezi az esetet, mert döntő hatással volt arra, hogy megváltozott a kapcsolata a Will-lel: hosszas gondolkodás után elhatározta, hogy soha nem hagyja el a társát. 

Kis híján kihagytam az Oscar-gálát abban az évben, de örülök, hogy elmentem. Én "szent pofonnak" hívom már, mert annyi pozitív dolog sült ki belőle. 

- mondta, majd így folytatta:

Abban a pillanatban, amikor elér a sz*rcunami, megtudod, hol tartasz. Éveken át próbáltam rájönni, hogy elhagyjam-e Willt, és egy pofonnak kellett történnie, hogy rájöjjek: sosem fogom elhagyni. Ki tudja, mi lenne a házasságunkkal, ha ez az egész nem történik meg? 

- tette fel a költői kérdést a híresség. 

Jada az utóbbi időben több helyen is nyilatkozott arról, hogy hat éve külön élnek Will-lel, de már úgy látja, együtt kell maradniuk. Ezzel szemben az ismerősei kissé besokalltak Pinkett Smith zavaros magánéletétől: elmondásuk szerint a színésznő hiába állít mást, továbbra sem él együtt a férjével, és nem is nagyon van esély rá, hogy ez megváltozzon. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek