Starity

Alkonyat: Taylor Lautner sosem tudott összebarátkozni Robert Pattinsonnal

2023. december 14. 14:02   |   Szerző: Four

A Jacobot alakító színész elárulta hogy az Alkonyat forgatása egyáltalán nem volt drámamentes.

hirdetés

Taylor Lautner szerint egyáltalán nem tett jót neki, hogy az Alkonyat-filmek idején két csapatra szakadt a produkció rajongótábora: az Edwardot (Robert Pattinson) illetve a Jacobot kedvelőkére. 

Nem tudom, hogy ez nála hogy jött le, de nálam, főleg annyi idősen azért bántó dolgok tudtak ezek lenni, pedig nem szabadna megsértődni rajta. Attól még nehéz ezt jól kezelni, igen, kicsit nehéz volt. 

- mesélte Alex Coopernek. 

Szerintem kínos volt, amikor kiálltunk ketten [Robert Pattinsonnal] az erkélyre, és 10 ezer lány Robot hurrogta le, és nekem sikongattak, aztán fordítva. És ezek után kellett volna barátságot kialakítanunk - elég nehéz volt. 

Lautner hozzátette, hogy bár Robert "mindig fantasztikus volt és a legédesebb ember", nem sikerült komolyabb barátságnak kialakulnia köztük. 

Sosem tudtunk mélyebben összebarátkozni, mert nagyon különböző emberek vagyunk. 

A kellemetlenségek ellenére Lautner nagy szeretettel és hálával emlékszik vissza az alkonyatos időkre: 

Voltak előnyei és hátrányai, de az előnyök többségben vannak. Miután lezárult a filmsorozat, időt kellett szakítanom arra, hogy rájöjjek, ki is vagyok és mit akarok az élettől. De nagyon-nagyon hálás vagyok a produkciónak. 

Lautner itt is megemlítette, amit egyébként korábban már elárult, hogy az Újhold előtt kis híján kirúgták a franchise-ból, mert a szerepe szerint hatalmasat kellett változnia és rengeteg izmot kellett magára pakolnia. Emiatt aztán 9 hónapig folyamatosan edzett, hogy megfeleljen a szerepre. 

A karakterem az első könyvben egy vézna, 16 éves srác volt, aztán az Újhold közepén átváltozik ezzé a... kigyúrt férfivá. 

- mondta. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek