Starity

A Bűbájos boszorkák Piperje megerősítette: Alyssa Milano rúgatta ki Shannen Dohertyt

2023. december 19. 15:03   |   Szerző: Four

A Bűbájos boszorkák színésznői között fellángolt az ellentét: újabb infók derültek ki.

hirdetés

Tovább gyűrűzik a botrány a Bűbájos boszorkák színésznői között. Azt eddig is tudni lehetett, hogy Alyssa Milano és Shannen Doherty között nagy volt az ellentét, és hogy utóbbi emiatt távozott a sorozatból a 3. évad után, most azoban a harmadik nővért alakító Holly Marie Combs is elmondta a véleményét a helyzetről, mely szerint őt ugyanúgy nem kedvelte Alyssa, aki egyenesen kirúgatta Shannent.

Minderről Doherty és Combs előbbi "Let's Be Clear" című podcastjében beszélgetett, amelyben Combs elárulta, hogy még a kétezres évek elején megbeszélt egy találkozót a Bűbájos boszorkák producerével, Jonathan Levinnel, hogy megtudja, miért rúgták ki a kolléganőjét a produkcióból. 

Azt mondta: "Nem akartuk így - de sarkoba lettünk szorítva, egy olyan helyzetbe kerültünk, hogy vagy ő vagy a másik. Alyssa azt mondta, vagy ő vagy Shannen, és megfenyegetett minket, hogy beperel bennünket mérgező munkakörülmények miatt. "

- emlékezett vissza Combs Levin szavaira. A színésznő hozzátette, hogy szerinte Alyssa felépített egy peranyagot ellene és Doherty ellen: "dokumentált minden olyan pillanatot, amikor nem érezte jól magát a forgatáson."

Hollyt viszont elmondása szerint ez nagyon meglepte, mert nem emlékezett arra, hogy bármikor is kemény szavakkal illették volna egymást vagy nyíltan összeveztek volna. Szerinte ugyanis a hármójuk között lévő ellentét soha nem a forgatásokon, hanem a kulisszák mögött jött ki, és egyik stábtag sem vette észre. 

Vannak olyanok, akiknek a viselkedése vállalhatatlan, és mégis mindig megússzák. De nem hinném, hogy az emberek megértik, hogy ilyesmi itt nem történt. 

Akkoriban egyébként Combs maga is távozni akart a sorozatból, és bejelentette a producernek, hogy nem szeretne Doherty nélkül dolgozni. Levin viszont őt szorította sarokba, amikor ezt elmondta, és megfenyegette, hogy bepereli, ha kilép. 

Így aztán Holly maradt, a Shannen által alakított Prue-t pedig a harmadik évad után, 2001-ben kiírták a sorozatból és a helyére lépett a Rose McGowan által alakított Paige.

Doherty fájdalmat és zavarodottságot érzett, amikor megtudta, hogy kirúgták: mai szemmel teljesen máshogy kezelné a helyzetet. 

Biztos, hogy pereltem volna, és őszintén elmondtam volna a helyzetet, mert a pletykák amúgy is folyamatosan követtek. 

Megbocsátani azonban továbbra sem tud:

Ahogy egyre idősebb leszel, elfogadod, hogy bizonyos dolgok megtörténtek. De az elfogadás és a továbblépés nem jelenti azt, hogy megbocsátottál. Megtanultál egy leckét, már máshogy nézel az illetőre és továbblépsz. 

- jelentette ki, Milano pedig eddig nem nyilatkozott az ügyről. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek