Starity

Kelly Clarkson bevallotta, igazából sose akart férjhez menni

2024. január 04. 21:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő egy nagyon csúnya, elhúzódó váláson van túl, kiderült, hogyan élte meg.

hirdetés

Csúnya válásáról mesélt Kelly Clarkson a People magazinnak, és többek között elárulta azt is, hogy igazából sosem akart férjhez menni, de exének, Brandon Blackstocknak mindez fontos volt, így aztán belement. 

Nem. Sosem akartam férjhez menni. Brandonnak akkor már gyerekei voltak, és vallásos családból származott, tehát azt hiszem, számára fontos volt ez. De én sosem voltam az a házasodós típus. 

Clarkson hozzátette, hogy mivel ő rengeteg tönkrement házasságot látott, nem fogja erőltetni a dolgot továbbra sem. 

Túléltem pár válást a családon belül is, és ezért nem szeretném erőltetni a házasságot. Megtörténhet, de nem feltétlenül kell megtörténnie. A gyerekeim miatt egyáltalán nem gondolnék erre, amíg ki nem repülnek a fészekből. 

Clarkson 2020-ban, 7 év házasság után adta be a válókeresetet: teljes gyermekfelügyeleti jogot kapott 9 éves lánya River, és 7 éves fia, Remy esetében. Blackstock úgy tudni, havi egyszer egy hétvége erejéig találkozik a kicsikkel. 

A férfinak egyébként már van egy 21 éves lánya és egy 17 éves fia az előző házasságából. 

Az énekesnő arra is kitért, hogy nem egyhamar tervez párt keresni:

A randizás elég nagy szívás. Olyan kínos. Nagyjából 30 éves koromig szingli voltam, és elfelejtettem, milyen jó is vagyok benne. 

Azt viszont már tudja, milyen férfit választ, ha mégis randizni kezd:

Azt meséltem az egyik barátomnak, hogy a jövőbeli partneremnek egy önálló személyiségnek kell lennie, akinek már megvan a saját élete, és nincs szüksége tőlem semmire. Sokkal romantikusabb azt mondani, hogy "Akarlak, de nincs szükségem semmire". Most nagyon jól érzem magam, jól elvagyok. 

- tette hozzá. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek