Starity

Cillian Murphy rúzsos orral vette át a Golden Globe-ot

2024. január 08. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Bradley Cooper, Leonardo DiCaprio, Colman Domingo, Barry Keoghan és Andrew Scott elől halászta el a legjobb férfi főszereplő drámában kategória díját.

hirdetés

Cillian Murphy vicces szituációba keveredett, amikor átvette a legjobb férfi főszereplő drámában díját a 2024-es Golden Globe-gálán az Oppenheimer című filmben nyújtott alakításáért. Amikor a színpadra lépett, hogy átvegye a díjat, megkérdezte a közönséget, hogy rúzsos-e az orra, ami a feleségétől, Yvonne McGuinness-től származott.

Első kérdés, hogy rúzsos az orrom?

- kérdezte.

Mindegy, otthagyom.

Majd így folytatta:

Tudtam, hogy amikor először léptem be Chris Nolan forgatására, hogy ez más. Az odaadás szintje vagy szigora, a színészek számára az ülőhelyek teljes hiánya, egy látnok rendező, egy mester kezében voltam.

 Ezután köszöntett mondott a kollégáinak: 

Szeretném megköszönni Chrisnek és Emmának, hogy 20 éven keresztül teljes mértékben bíztak bennem. Az egyik legszebb dolog ebben a szakmában, hogy színész nem lehetsz egyedül. És ebben a filmben a leghihetetlenebb szereplőgárdánk volt. Varázslatosak voltak, és néhányan közülük ma is itt vannak: Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Gary Oldman.

Majd a stúdióról és a családjáról is hálásan beszélt: 

Anyukámnak, a csapatom többi tagjának is nagyon köszönöm. A családomnak, én vagyok a legszerencsésebb ember és szeretlek titeket.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek