Starity

"Hazudott a függőségéről és erőszakos volt" - több ismerőse is ezt állítja Matthew Perryről

2024. január 11. 15:03   |   Szerző: Four

A Jóbarátok sztárjának halála nagyon sok kérdést felvetett a függőségével kapcsolatban.

hirdetés

Aggasztó dolgokra derült fény Matthew Perry halála után. A színész szervezetében halálos dózisú ketamint találtak, és most újabb ijesztő részletek kerültek napvilágra: az Us Weekly-nek három, a neve elhallgatását kérő forrás is nyilatkozott Matthew viselkedésével kapcsolatban - és nem sok jót meséltek. 

Verbálisan, érzelmileg és fizikailag is abuzív volt. Egy dologban volt nagyon jó: fájdalmat okozni másoknak aztán játszani az áldozatot. 

- jelentette ki az egyik illető. 

A második forrás tagadta, hogy Perry szörnyű ember lett volna, de annyit elismert, hogy a függősége miatt "kifordult önmagából". 

A színész 2022 októberében azt állította, 9 millió dollárt költött arra, hogy megszabaduljon a függőségétől, illetve kijelentette, az, hogy 9 hónapig sztómazsákot kellett hordania, teljesen elrettentette attól, hogy újra drogozzon. 

A tavaly ősszel bekövetkezett halála után viszont többféle antidepresszánst, szorongásoldót találtak az otthonában, és bár fentanil és metamfetamin nem volt a szervezetében, a halálát ketamin okozta. 

Az Us Weekly forrása szerint a híresség közeli barátai pedig gyanúsnak találták azt, ahogy eltávozott. 

 

 

Mindenki, aki közel állt Matthew-hoz, azt mondta, hogy túladagolás következtében halt meg. 

- mesélte a bennfentes, és hozzátette, a barátai tudták, hogy Perry nem tudta kezelni mentális problémáit, és ezért elszigetelten élt. 

Az első forrás szerint ráadásul olyan komolyra fordult Perry függősége, hogy sokszor mások életét is veszélyeztette:

Amikor belőtte magát, szokszor összetörte az Aston Martinját. Az autón kívül senkiben nem tett kárt, de nem vette figyelembe, hogy akár meg is ölhetett volna valakit. 

- mesélte. 

A beszámoló szerint Perry problémája a baráti kapcsolataira is rányomta a bélyegét: az egyik informátor szerint a színész nekitámadt Morgan Mosesnek, a nőnek, aki az egyik legjobb barátja volt és segített neki józan életet élni:

Hozzávágta Mosest a falhoz, megdobta valamivel, és az ágyre lökte. 

- mesélt az illető a két évvel ezelőtti, állítólagos incidensről, amelynek a végén a színész kijelentette:

Ha bántani akartalak volna, akkor megtettem volna

A bennfentes szerint nem volt újkeletű Perry erőszakos viselkedése, mert szokása volt "dühében  ököllel a falba ütni, asztalt borogatni, és elhajítani dolgokat". 

 

 

Erről az incidensről egyébként a második forrás is tudott, aki szerint a színész később már borzasztóan szégyellte magát és bánta, hogy így viselkedett Morgannel:

Bepánikolt, mert otthagyta őt az egyetlen ember, aki mindig az oldalán állt. 

Az első forrás így emlékezett az esetre:

Morgan volt a legjobb barátja, és ő felégette azt a hidat. Elérte, hogy Morgan összetörjön... A legapróbb dolgok miatt felidegesítette magát, aztán átváltoztatta a narratívát, hogy úgy tűnjön, ő az igazi áldozat. 

Majd az illető hozzátette, nem Morgan volt az egyetlen, akivel a híresség erőszakosan viselkedett: 2020-ban az egyik exe megfenyegette, hogy bepereli őt érzelmi és pszichológiai erőszak miatt, mert a lány állítása szerint Perry hatására szokott rá a drogokra, például oxikodonra és fájdalomcsillapítókra. 

A harmadik forrás szerint nagy szerepe volt Perry és a húszas éveiben járó lány kapcsolatában a drogoknak:

A korkülönbség egy húszas évei elején járó lánynál és egy ötvenes évei elején járó férfinál - ebben van hatalmi játszma. Szerintem Matthew kihasználta a lányt azzal, hogy ő szoktatta rá a drogokra. 

- mondta.

 

 

A bennfentes állítása szerint végül a színész peren kívül megegyezett a lánnyal, akivel titoktartási szerződést íratott alá, hogy "ne tudja elmesélni az élményeit".

A második forrás pedig kijelentette, a híresség randizás során gyakran rávette a kiszemeltjeit, hogy hozzanak neki drogot.

FaceTime-on beszélgetett velük, ismerkedtek. Aztán meghívta őket a lakására. Nem ment nyilvános helyekre. Így soha nem is bukott le. 

Jennifer Aniston, a színész egyik jóbarátja viszont homlokegyenest mást állított Perryről, akivel, még a halála napján is beszélt. Aniston szerint "nagyon egészséges volt és jókedvű". 

Illetve egy 25 éves modell, Athenna Crosby, akivel egy nappal a halála előtt ebédelt, szintén arról mesélt, hogy Matthew mennyire vidám volt: 

100%-ig józan volt, amikor meghalt. Nagyon pozitív volt, józan, normálisan viselkedett, választékosan beszélt - nem azt a benyomást keltette, hogy bármiyen drog hatása alatt áll. 

- nyilatkozta. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek