Starity

"Olyan izgatott vagyok!" Selena Gomez így várja a Varázslók a Waverly helyből folytatását

2024. január 19. 08:08   |   Szerző: Four

Teljesült a fanok álma, David Henrie és Selena Gomez visszatérnek mint Justin és Alex Russo!

hirdetés

Nagyszerű hír érkezett tegnap a Varázslók a Waverly helyből rajongóinak: kiderült, hogy most már hivatalosan is készül a sorozat folytatása, méghozzá David Henrie és Selena Gomez is szerepelni fog a produkcióban. 

Henrie tegnap fotót posztolt az alkotás forgatókönyvéről, és mint kiderült, ő és Selena is executive producerek lesznek amellett, hogy Henrie-t állandó szerepben, Selenát pedig vendégszerepben láthatják a fanok.

A színész-énekesnő maga is nagy lelkesedéssel mesélt a projektről: 

Visszatértünk

- írta egy régi, Daviddel közös képhez és hozzátette, "nagyon izgatott."

A People szerint David Henrie pedig kommentben elárulta, "mindenképpen azt tervezik, hogy visszahozzák az eredeti produkció szereplőit" - tehát még több régi arcra számíthatnak a fanok az új epizódokban. 

A reboot alaptörténete a következő:

"Egy a WizTechben történt rejtélyes baleset után Justin lemond a varázserejéről, hogy átlagos életet élhessen a feleségével és két kisfiávall. Nagy meglepetést okoz neki azonban egy az ajtaján betoppanó fiatal, képzésre szoruló varázslónövendék, Billie. Justin élete egy csapásra felfordul, emellett kénytelen felidézni a múltat annak érdekében, hogy biztosítsa a Varázsvilág jövőjét."

Janice LeAnn Brown fogja alakítani a fent említett fiatal varázslót, Alkaio Thiele lesz Roman Russo (Justin idősebb fia), és Mimi Gianopulos lesz Justin felesége. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek