Starity

Hugh Hefner a beleegyezésük nélkül filmezhetett szeretkező hírességeket a házában

2024. január 24. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Hugh Hefner özvegye elképesztő titokról rántotta le a leplet. Állíja, hogy Hugh Hefner kis kémlyukak segítségével figyelte, hogy mi történik a házában, és videózott is.

hirdetés

Crystal Harris Hefner hátborzongató titokról rántotta le a leplet Hugh Hefnerrel kapcsolatban. A Playboy-alapító özvegye hétfőn adta ki a memoárját, a Csak jót mondj: túlélni a Playboyt és megtalálni önmagam (Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself) című könyvét.

A New York Postban megjelent részlet szerint azt írja, hogy a néhai férje befolyásos embereket filmezett, amint azok szexelnek, és hogy ő csak akkor jött rá erre, amikor felfedezte az ágya lábánál lévő falapba vágott "kis kémlelőlyukakat".

Amikor rákérdeztem, csak a vállát vonogatta

- írta Crystal a memoárjában.

A részlet így folytatódik:

»De mire valók ezek?« - kérdeztem. »Régebben sokat forgattam« - mondta büszkén. »VHS. Több órányi videóm volt, több száz szexi kazetta.«

A Post szerint, amikor megkérdezte a férjét, hogy a kazetták alanyai tudták-e, hogy rögzítik őket, a férfi így válaszolt:

Ez az én hálószobám. Az én házam.

Crystal, egykori Playboy Playmate azt is írta, hogy férje dicsekedett a titkos felvételeivel, amelyek szerinte "A-listás hírességek" videóit, valamint "vad orgiákról készült videókat tartalmaznak, szintén hírességekkel, politikusokkal és üzleti vezetőkkel, akik közül néhányan házasok voltak".

Hozzátette, hogy amikor ő ott élt, szerinte már nem készültek ilyen felvételek. 

via Huff Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek