Starity

Újabb aranyos képet posztolt a kisfiáról Kourtney Kardashian

2024. január 30. 12:12   |   Szerző: Four

A híresség a negyedik gyermekéről posztolt: tavaly ősszel született a kis Rocky.

hirdetés

Újabb megható fotót rakott ki Kourtney Kardashian: a reality-sztár továbbra is babalázban ég, hiszen tavaly született meg negyedik gyermeke, Rocky. 

Boldogság

- írta a képhez Kardashian, aki eddig sok celebhez hasonlóan nem mutatta meg a gyermeke arcát. 

Kardashiannak már van három csemetéje Scott Disicktől: a 11 éves Penelope, a 8 éves Reign és a 13 éves Mason. Férjének, Travis Barkernek pedig két gyermeke született Shanna Moaklertől: a 19 éves Landon és a 17 éves Alabama (illetve van egy nevelt lánya is, a 24 éves Atiana De La Hoya)

A kis Rockyval a születése előtt nagyon ijesztő eset történt: életmentő műtétet kellett végrehajtani, mert Kourtney-nál komplikációk léptek fel a terhesség során. Szerencsére a híresség épségben, a babával a pocakjában távozott a kórházból, de később elárulta, soha nem érzett még olyan félelmet, mint akkor. 

A pici születése óta Barker és Kardashian már többször is volt hivatalos eseményen: utóbbi elárulta, nem stresszel rá arra, hogy gyorsan visszanyerje a régi formáját illetve adott is egy egyszerű tippet a sorstársainak arra az esetre, ha nincs mit felvenniük egy elegáns eseményre.

via Entertainment Tonight 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek