Starity

Holly Marie Combs szerint Alyssa Milano hazudik, nem ő

2024. február 06. 18:06   |   Szerző: Four

Most a Bűbájos boszorkák újabb sztárja írt arról hosszan, hogy mi is történt a forgatáson.

hirdetés

Valóságos tűzfészek lehetett az elmondottak alapján a Bűbájos boszorkák forgatása. Miután Alyssa Milano tagadta, hogy ő rúgatta volna ki Shannen Dohertyt, most megszólalt az ügyben Holly Marie Combs, aki Dohertyvel értett egyet abban, hogy kolléganőjük elferdíti a valóságot. 

Úgy érzem, szükséges, hogy megvédjem magam azok után, hogy folyamatos támadások érnek, mióta Alyssa kiállt a színpadra, és lényegében hazugnak nevezett engem és Shannent. Mondanom sem kell, egy kissé sokkolt és csalódást okozott, főleg annak tekintetében, amiket posztolt másnap, mialatt nekem homlokegyenest más üzenetet írt. Sajnálatos módon ez nem meglepő. 

Combs szerint ő és Shannen "nem másították meg a történteket", egyszerűen Milano az, aki "nem akarja, hogy az emberek megtudják az igazságot."

Alyssa azt mondta, nem volt akkora hatalma, hogy kirúgasson bárkit is, ami azért ironikus, mert az egász vita a hatalomról szólt. De tegyük fel, hogy ez igaz, akkor elmagyarázom, mi volt az, amire viszont befolyással volt. Arra például volt hatalma, hogy bármikor megállítsa a [kirúgási] folyamatot.

Combs szerint a készítők felépítettek egy egész sor vádat Doherty ellen, és Milano lett volna az egyetlen, aki megállíthatta volna a színésznő elbocsátását. 

És amikor a producerek azt mondták: "oké, most elengedjük Shannent" - Alyssának akkor is hatalmában állt volna nemet mondani erre, de nem tette meg. Pedig lett volna erre befolyása, csakúgy, ahogy Shannen is azt mondta: "nem akarom, hogy mással helyettesítsétek Alyssát", amikor ugyanezt a kérdést feltették neki. 

A színésznő hozzátette, szerinte Alyssa pontosan tudta, hogy Shannen már gyerekkorától támogatta a családját anyagilag a színészet révén, és hogy ez mekkora felelősséget jelentett Doherty számára. 

Még most is fájdalmas erről írni. Akkor is összeszorult a szívem és most is. És szerintem sok dolog a producerek hibája, akik azt gondolták, egyszerűbb megosztani a hármasunkat, mint hogy egységfrontot alkossunk. Három összetört darabot sokkal egyszerűbb volt irányítani és manipulálni, mintha összefogtunk volna. 

Holly Marie azzal zárta le a írását, hogy végül minden a sors akarata szerint történt, és Rose McGowan vette át a harmadik szerepet Doherty kiválása után. Illetve hozzátette, bármilyen diszfunkcionális volt ez a "család", attól még hálás érte. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek