Starity

A Született feleségek sztárja arra panaszkodott, hogy nem kap sok munkát a börtön óta

2024. február 07. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő szerint megváltozott az élete, amióta börtönbe került - nem kap annyi szerepet.

hirdetés

Még mindig nem dolgozta fel Felicity Huffman, a Született feleségek sztárja, hogy 2019-ben 11 napra börtönbe került, miután kiderült, hogy rengeteg pénzt fizetett egy vizsgabiztosnak annak érdekében, hogy a lánya bekerüljön egy jónevű egyetemre. 

Az, hogy hogy vagyok, egy elég nehéz kérdés. Amíg a gyerekeim és a férjem jól vannak, addig úgy érzem, én is jól vagyok. 

- mondta a Guardiannek.

Huffman azonban nehezményezi, hogy a botránya óta nem nagyon halmozzák el szerepajánlatokkal. 

Az ABC-nek leforgattam egy pilotot, de nem lett belőle semmi. Elég nehéz most. Olyan, mintha meghalt volna a régi életed és vele együtt te is. Szerencsés vagyok, hogy van családom, szeretjük egymást és jól megvagyunk - tehát van egy biztonságos kikötő az életemben. 

- utalt a színésznő a "Good Doctor" spinoffjára, a "The Good Lawyerre", amelynek végül nem lett folytatása. Huffman emelett egy szintén ABC-s vígjátékban is szerepet vállalt volna, de végül azt a projektet is elkaszálták. 

Felicity nemrég hosszabban mesélt arról, hogyan élte meg a csalási botrányt: elmondása szerint úgy érezte, a csalás az egyetlen esélye, hogy a lányának segítsen. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek