Starity

Usher hétvégén feleségül vette a szerelmét

2024. február 13. 10:10   |   Szerző: Four

A hírességről kiderült, hogy hétvégén nem csak fellépett: feleségül vette a kedvesét.

hirdetés

Nem csak a karrierje szempontjából (vasárnap ő volt a sztárfellépő a Super Bowlon) volt mérföldkő a múlt hétvége Ushernek: a magánéletében is hozott egy nagy döntést. A 45 éves énekes hétvégén feleségül vette szerelmét, Jennifer Goicoecheát, akivel 2018-ban jött össze. 

A People magazin információi szerint egy Las Vegas-i kápolnában kötötték össze életüket, 30 ember előtt. 

Megerősítjük, hogy Usher és Jennifer Goicoechea a következő szintre emelték a kapcsolatukat, és vasárnap este összeházasodtak Las Vegasban a közeli barátaik és a családjuk körében. Mindketten alig várják, hogy továbbra is szeretetben nevelhessék a gyermekeiket, és mindenkinek köszönik a jókívánságokat. 

- nyilatkozta a híresség sajtósa. 

Az énekes korábban már utalt arra, hogy a házasság benne van a pakliban az esetében: 

Ha találsz valakit, akiről tudod, hogy nagyszerű társ, akkor természetesen megtiszteltetés és öröm, hogy megoszthatod az életed valakivel, aki ugyanígy érez és szeret téged. Nyilvánvalóan elköteleződtünk egymás iránt egy életre a gyerekek miatt. Nem lenne furcsa, ha összeházasodnánk. 

- mondta pár napja.

A hírességnek 2020-ban született meg az első közös gyermeke Jennifertől: Sovereign Bo, illetve 2021-ben megérkezett a kisfia, Sire Castrello. De van már két gyermeke az előző kapcsolatából: Usher V és Naviyd Ely - ők Tameka Fostertől születtek. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek