Starity

A Stranger Things sztárja is benne lesz az új A fantasztikus négyesben

2024. február 14. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Kiderült, hogy kik fogják alakítani a főszerepeket a Marvel A fantasztikus négyes című filmjében.

hirdetés

A Marvel Studios bejelentette, hogy megvannak A fantasztikus négyes szereplői. Pedro Pascal alakítja majd Reed Richardst (Mr. Fantastic), Vanessa Kirby Sue Stormot (Láthatatlan), Joseph Quinn Johnny Stormot (Fáklya) szerepében és Ebon Moss-Bachrach mint Ben Grimm (a Lény).

A casting bejelentésének részeként a Disney megváltoztatta A fantasztikus négyes (jelenleg 2025. július 25.) és a Thunderbolts (jelenleg 2025. május 2.) megjelenési dátumát. Ez kettő érkezik majd 2025-ben a februári Amerika Kapitány: Szép új világ és a novemberi Penge mellett. 

A szereposztás elég jónak ígérkezik. Kirby A korona sorozat első két évadából és a Mission: Impossible-filmekből lehet ismerős. Pascal az utóbbi években Hollywood egyik legkeresettebb színésze lett, bár valószínűleg először az HBO The Last of Us című sorozatának második évadát forgatja majd, mielőtt Richards szerepébe bújna. Quinn a Stranger Things 4. évadában megjelenő Eddie Munson szerepével lett ismert. Moss-Bachrach pedig nemrég Emmy-díjat nyert A mackó című sorozatban nyújtott alakításáért.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek