Starity

Mégis nagy a baj? Fotómanipuláció lehet Katalin hercegné új fotója

2024. március 11. 13:01   |   Szerző: SzilviD

A brit királyi család szerette volna megnyugtatni az embereket Katalin hercegné új fotójával, de ellenkezőleg sült el a próbálkozás.

hirdetés

Katalin hercegnét januárban megműtötték, azóta pedig nem lehetett őt látni nyilvánosan. Tegnap közzétettek egy fotót, aminek meg kellett volna nyugtatnia az embereket, és elfojtania a walesi hercegné hogylétéről szóló pletykákat. De nem egészen úgy alakult, ahogy tervezték.

Ehelyett a Katalin és Vilmos herceg által anyák napjára kirakott fotó minden egyes részletét átvizsgálták. Úgy tűnik, hogy hiányzik Sarolta hercegnő csuklójának és kardigánja ujjának egy része. Lajos herceg keze pedig eléggé furcsán áll. Illetve megkérdőjelezik, hogy azon a fán a háttérben ilyen leveleknek kellene-e lenniük március közepén.

A fotó, amelyet azért tettek közzé, hogy megszűnjenek a kérdések arról, hogy Katalin miért nem szerepel a nyilvánosság előtt, csak rontott a helyzeten. A képet négy hírügynökség vonta vissza "manipulációs" aggályok miatt.

A Reuters felszólította az ügyfeleit, hogy ne tegyék közzé a képet. Az Associated Press (AP) pedig a kép forrását a kép "manipulálásával" vádolta.

A walesi hercegné azóta bocsánatot kért a manipulált fotóért, és egy Instagram sztoriban azt írta, hogy „mint ahogy sok amatőr fotós”, ő is „időnként kísérletezik” a fotók szerkesztésével.

via BBC, 444

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek