Starity

Rosszul van attól Selena Gomez, ahogy korábban önmagáról beszélt

2024. március 19. 16:04   |   Szerző: Four

A híresség most már teljesen másképp gondol önmagára, mint évekkel ezelőtt.

hirdetés
Rosszul van attól Selena Gomez, ahogy korábban önmagáról beszélt
Fotó: selenagomez/Instagram

Évekig küzdött a démonaival Selena Gomez, és ma már rosszul van attól, ahogy korábban önmagáról beszélt. A színész-énekesnő az SXSW mentális egészséggel kapcsolatos paneljében nyilatkozott arról, hogy a dokumentumfilmje során sokszor negatívan vélekedett saját magáról.

Rosszul vagyok attól, ahogy önmagamról beszéltem korábban. Nagyon elszomorít. De szerintem sokan tudnak azonosulni ezzel az érzéssel. Nagyon fontos, hogy kedvesen viszonyuljunk önmagunkhoz, de nem hinném, hogy a filmem elején ez tudatosult bennem. Sok olyan ember volt a környezetemben, akik jobban törődtek velem, mint én saját magammal, és szerették volna, hogy olyasmikbe kezdjek bele, amelyekre még nem álltam készen. Elértem a mélypontot és mindent a maga idejében kellett elkezdenem. 

Gomez már hosszú ideje dolgozik azért, hogy karban tartsa a mentális egészségét, emellett többek között a zenéjét az egyik legjobb platformnak tartja az önkifejezéshez. 

Több próbálkozásomba került, de azt hiszem - remélem -, hogy most már sokkal jobb passzban vagyok. 

- tette hozzá a híresség, aki nemrég arról vallott, mostanság érzi azt, hogy végre a munkájában és a magánéletében is megtalálta a helyét. Sőt, egyesek szerint annyira biztos alapokon áll a szerelme Benny Blancóval, hogy a zenész hamarosan megkéri Selena kezét. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek