Starity

Megérkezett A holló remake első előzetese

2024. március 14. 15:03   |   Szerző: SzilviD

A Lionsgate bemutatta Rupert Sanders A holló remake-jének trailerét, amelyben Bill Skarsgård és FKA Twigs játszik.

hirdetés

Mind az 1994-es, a néhai Brandon Lee főszereplésével készült A holló, mind a mostani James O'Barr regényén alapul. Bill Skarsgård Eric Dravent alakítja, akit barátnőjével, Shellyvel (FKA Twigs) együtt ölnek meg. De a férfi visszatér a halálból, hogy megbosszulja a meggyilkolásukat. Újraéledve, természetfeletti erőkkel felruházva ellenáll a lövéseknek, sörétes puskáknak és szúrásoknak. 

A Vanity Fairnek adott interjújában Rupert Sanders rendező így nyilatkozott a filmről:

Ami vonzott, az a lehetőség volt, hogy egy sötét románcot vigyek filmre, valamit, ami a veszteséggel, a gyásszal és az élet és a halál közötti éteri fátyollal foglalkozik, és hogy ezen átnyúljunk.

A holló eredeti változatát Alex Proyas rendezte, és Brandon Lee, Bruce Lee fia játszotta Eric Dravent. A forgatás során Lee 28 évesen meghalt, amikor egy kellékfegyverrel lelőtték. 

Nyilvánvalóan szörnyű tragédia volt, és ez mindenképpen olyasmi, amit mindig is szem előtt tartottunk a film készítése során. Brandon egy eredeti hang volt, és azt hiszem, mindig is egyet jelent majd A hollóval. Remélem, büszke arra, amit készítettünk, és arra, ahogyan újra visszahoztuk a történetet. A lelke nagyon is él ebben a filmben. Igazi törékenység és szépség rejlik A hollóban, és szerintem Bill úgy érzi, hogy ő ennek az utódja

- mondta a rendező. 

Az eredeti filmnek három folytatása készült, amelyeket 1996-ban, 2000-ben és 2005-ben mutattak be. A legújabb rész premierje június 7-én lesz az Egyesült Államokban. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek