Starity

Már úgy tűnt sosem házasodnak össze - Jenna Dewan az esküvői terveiről mesélt

2024. március 30. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Jenna Dewan az esküvői terveiről mesélt, a vőlegénye már több mint négy éve eljegyezte, de a szertartásra még nem került sor.

hirdetés

Jenna Dewan pénteken (március 29.) jelent meg a The Jennifer Hudson Show-ban, ahol megosztott néhány információt közelgő esküvőjéről. 

Örökre eljegyeztük egymást. Eljegyeztük egymást, aztán annyi minden történt az életben, ahol hirtelen jött a COVID, a világjárvány, az otthon és a harmadik baba, így folyamatosan toltuk ezt a dátumot

- mondta Dewan.

A vőlegénye, Steve Kazee 2020-ban jegyezte el, és van egy közös fiuk, a 4 éves Callum. 2024 januárjában jelentették be, hogy a második közös gyermeküket várják. Dewannak az exférjével, Channing Tatummal is van egy lánya, a 10 éves Everly.

Most elárulta, hogy Kazee-vel azt tervezik, hogy a szülés után összeházasodnak.

Aztán végül úgy voltam vele, hogy nem akarjuk megtenni, amíg terhes vagyok. De most már tényleg akarjuk, és tényleg kitűzzük az időpontot, és elkezdjük szervezni a dolgokat

- folytatta.

Úgy gondolom, hogy az időzítés megfelelő. Azt hiszem, talán a harmadik babára van szükség, hogy a család teljes legyen. Ez így működik. Hiszek az isteni időzítésben.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek