Starity

Angelina Jolie szerint Brad Pitt már jóval a válásuk előtt erőszakos volt vele

2024. április 05. 12:12   |   Szerző: Four

A két híresség most már majdnem 10 éve harcol a gyerekeik felügyeleti jogaiért.

hirdetés

Brad Pitt és Angelina Jolie fáradhatatlanul csatároznak a közös francia borbirtokuk illetve a kisebbik gyerekeik felügyelete kapcsán. Most új információ derült ki az ügyükről: egy hivatalos dokumentum szerint Angelina azt mondja, "Pitt már jóval a 2016-os incidens előtt erőszakos volt vele", ám amikor állítása szerint már a gyerekekre is kiterjedt ez, akkor döntött úgy, hogy elválik a színésztől. 

Jolie jogi csapata kedden hozta nyilvánosságra a színésznő vádjait, és ezzel azt is bizonyítani akarják, Pitt nem engedte Angelinának, hogy eladja a közös borbirtokuk, a Chateau Miraval rá eső részét - csakis akkor, ha a színésznő aláír egy titoktartási szerződést a kapcsolatukról. 

A két híresség 2008-ban, 27 millió dollárért vette meg a franciaországi kastélyt és a hozzá tartozó borbirtokot (itt is házasodtak össze), a Chateau Miravalt, amely egy idő után Pitt szenvedélye lett és egy 160 millió dolláros vállalkozássá nőtte ki magát. 

Pitt és Jolie 50-50 százalékban birtokolták Miravalt, ám a színésznő végül eladta a saját részét egy orosz oligarcha, Yuri Shefler cégének. Pitt ezen nagyon feldühödött, mert elmondása szerint hivatalosan egyikük sem válhat meg a saját részétől a másik beleegyezése nélkül.

Pitt egyébként eredetileg többségi tulajdonos volt, de az esküvőjük alkalmából úgy határozott, odaad Jolie-nak még 10%-ot, hogy egyforma részt birtokoljanak. 

Embed from Getty Images

A most nyilvánosságra került dokumentumok szerint Pitt szerette volna megakadályozni, hogy Angelina beszéljen az állítólagos abúzusról, illetve azt akarta elérni, hogy "Jolie keze meg legyen kötve a szerződések által", miután 2021-ben rájött, hogy az exe több olyan emailt és összefoglalót is benyújtott a bíróságra, amelyek "segítették volna a gyermekfelügyeleti vita eldöntését."

Akkoriban Pitt belement abba, hogy a közös borbirtokból kivásárolja Jolie részét, de állítólag kihátrált, mert attól tartott, hogy a fent említett dokumentumok egyszer nyilvánossá válnak. 

Mr. Pitt visszautasította, hogy megvásárolja Ms. Jolie részét, amikor kiderült, hogy Jolie nem hajlandó aláírni a titoktartási szerződést.

- nyilatkozta Paul Murphy, Jolie ügyvédje. 

Azzal, hogy nem vette meg Ms. Jolie részét, majd beperelte őt, Mr. Pitt egyértelmű jelét adta annak, mennyire fontos volt neki a titoktartási szerződés, és hogy azt remélte, ezzel eltussolhatja a bátntalmazási ügyét. 

- utalt Murphy arra, hogy Pitt két éve beperelte az exét, amiért az a beleegyezése nélkül adta el a saját részét. 

Embed from Getty Images

A kedden megjelent iratokból az is kiderült, hogy Angelina sosem jelentette fel Bradet bántalmazásért, mert állítólag "abban reménykedett, az lesz a legjobb a színész számára, ha felelősséget vállal a tetteiért és segít a családjának feldolgozni azt a traumát, amit okozott."

Pitt oldala is megszólalt a nyilvánosságra került dokumentumok kapcsán: a színész egy ismerőse szerint Angelina ezzel szimplán el akarja terelni a figyelmet arról, hogy folyton veszít a bíróságon. 

Van egy mintázat, mely szerint valahányszor veszít, ilyenekkel jön elő... semmi újdonság nincs ezzel kapcsolatban.

- tette hozzá az illető. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek