Starity

Bízd szakemberekre irodád költöztetését!

2024. május 06. 15:03   |   

Sokan nem is gondolnánk, hogy egy komplett iroda költöztetése milyen komoly feladatot jelent. Ez egy olyan procedúra, amely nagyon rövid időn belül megoldásért kiált, hiszen nem állhat le napokra a munka. Ekkor igazán jól jön a profi segítség.

hirdetés
Bízd szakemberekre irodád költöztetését!

Szakszerű irodaköltöztetés

Amikor új irodahelyiséget választunk a cégünk bázisául, az merőben más körülményeket szül, mint egy lakossági költöztetés lebonyolítása. Jellemzően jóval nehezebb és értékesebb bútortömeget kell megmozgatni, nem beszélve a felettébb drága elektronikai eszközökről. Az irodaköltöztetés csak úgy mehet végbe gyorsan és szakszerűen, ha egy megbízható költöztető céget bízunk meg, és velük együttműködve esünk túl a folyamaton.

A Visszuk.hu csapata évente több, mint 10000 négyzetméternyi irodahelyiséget költöztet el, amely alátámasztja, hogy valóban rutinosak és tapasztaltak ezen a területen. Az ügyfelek elégedetten nyilatkoznak a cégről, és bátran ajánlják őket akkor is, ha esetleg egy gyártelep vagy magánkórház változtatná meg a telephelyét. A cég minden esetben garanciát vállal, ami még szimpatikusabbá és megbízhatóbbá teszi a vállalatot.

Ezeket érdemes számításba venni

Irodaköltöztetés esetén mindenképp célszerű már hetekkel előre időpontot foglalni, hiszen ennek kivitelezése a megbízott oldaláról is komplexebb logisztikát igényel. Irodák esetében a költöztetést egy ingyenes helyszíni felmérés előzi meg, hogy a cég csapata lássa, hogy milyen volumenű munkára számíthatnak. A szemle után tudják a pontos árkalkulációt elkészíteni, hiszen az ajánlathoz tisztában kell lenni az iroda összes paraméterével.

Ez a módszer azért alakult ki, mert számtalanszor történt olyan a költöztetők életében, hogy egy-egy ügyfél a helyiség valódi méretei helyett csak a “nagy” jelzőt használta az iroda jellemzésére, ez pedig egy rendkívül szubjektív ítélet a terület meghatározásával kapcsolatban. Ennek nyomán vezették be azt is, hogy legtöbbször inkább a bútorok és egyéb szállítandó tárgyak listáját kérik el a szakemberek.

A csomagolás és dobozolás alapvetően a mi teendőink közé tartozik, viszont a kérésünkre a költöztető cég átvállalja ezt a feladatot, és gondoskodik a csomagolóanyag beszerzéséről. A költöztetés végeztével a felesleges anyag és hulladék eltávolításáról szintén kezeskedik a vállalat csapata.

Éjszaka is zajlik az élet

Az elmúlt években egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik az éjszakai irodaköltöztetés iránt, ezért több cég is elérhetővé tette ezt a szolgáltatás. Azonban ez még nagyobb odafigyelést és fegyelmet követel meg, hiszen éjjel a bioritmus lelassul, kevésbé vagyunk éberek, ezáltal néha késleltetve tudunk reagálni.

Amennyiben van rá lehetőség, a szakemberek továbbra is a nappali irodaköltöztetést javasolják. Hétvégén és ünnepnapokon egyaránt rendelkezésre állnak, hogy ne munkaidőben kelljen a pakolással és fuvarozással foglalkozni. Egy igazán profi cégre mindenben számíthatunk, így biztosak lehetünk abban, hogy együtt sikerrel zárjuk az irodaköltöztetést!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek