Starity

Épp beleszeretett a produkcióba, amikor kiírták a sorozatból a Yellowstone sztárját

2024. május 10. 11:11   |   Szerző: Four

Dave Annable csak pár epizód erejéig szerepelt a Yellowstone-ban, de így is beleszeretett.

hirdetés

Dave Annable bánja, hogy már az első évad legelső epizódjában búcsúznia kellett a Yellowstone-tól. A híresség a Kevin Costner által alakított John Dutton egyik fiát, Lee-t játszotta, aki az első részben meghalt, és utána csak néhány flashbackben tért vissza. 

Tudtam, hogy a karakterem meg fog halni. De azt nem gondoltam, hogy ennyire élvezni fogom például a cowboy-tábort. Azt éreztem, hogy "ne már, nem akarok meghalni, ez olyan jó móka." Aztán természetesen az egyik legnépszerűbb sorozat lett a Yellowstone. 

- mondta nevetve.

Dave felesége, Odette szerint habár a színész csak egy rövid szerepet kapott, így is rengeteg előnnyel járt a munka. 

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy része lehettem egy ilyen különleges produkciónak. És tudjátok, aki egyszer Dutton lesz, örökké az marad. 

- mesélte Dave az iHeartCountry fesztiválon. 

Annable egyébként először nem akarta elfogadni a szerepet, mert egy másik projektje is volt, de a produkció készítője, Taylor Sheridan hamar meggyőzte, hogy inkább csatlakozzon hozzájuk.

Taylor visszahívott, és azt mondta: "Ne légy idióta! El kell jönnöd ide!" És persze, hogy hallgattam rá, mert nem akartam kihagyni a lehetőséget, hogy együtt dolgozhassak Taylor Sheridannal és Kevin Costnerrel... Életem egyik legnagyszerűbb élménye volt. És különleges volt részt venni egy ilyen magas szintű produkcióban.

- mondta korábban a The Hollywood Reporternek. 

Embed from Getty Images

via Life & Style

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek