Starity

Brad Pitt testőre meglepő dolgot árult el Angelina Jolie-ról

2024. május 10. 08:08   |   Szerző: Four

Brad Pitt és Angelina Jolie időtlen idők óta harcol egymással a bíróságon, most újabb hírek érkeztek róluk.

hirdetés

A titoktartási szerződések csatájává vált Brad Pitt és Angelina Jolie pere. A két híresség továbbra is a gyermekfelügyeleti jogok és a franciaországi birtokuk kapcsán járkál a bíróságra, és nem hogy enyhülnének köztük a dolgok, ha lehet, még jobban elmérgesedett a vitájuk. 

Megérkezett Brad Pitt-től a válasz Angelina Jolie korábban kiszivárgott dokumentumaira, melyek szerint Pitt már jóval a válásukat okozó csúnya veszekedés előtt bántalmazta Jolie-t. 

Pitt új dokumentumai szerint az akkor még egy párt alkotó Angelina és Brad egyik volt testőre hallotta, hogy a színésznő arra buzdítja a gyerekeit, próbálják elkerülni Bradet, amikor láthatásra mennek hozzá. 

Minderről Tony Webb, Pitt jelenlegi testőre számolt be: a férfi elmondása szerint 2000 és 2020 között felelt Angelina és családja testi  épségéért, jelenleg pedig Pittnél dolgozik. 

Webb szerint a biztonsági feladatok ellátása mellett ő felelt azért, hogy titoktartási szerződéseket írasson alá Jolie-nak, például egy szálloda alkalmazottaival. 

Pitt és Jolie 2016-os szakítása után a Webbet foglalkoztató cég (SRS Global) biztosította továbbra is Jolie és a gyerekeik védelmét. Webb kijelentette, a házaspár szétválását követően megromlott a munkakapcsolata Jolie-val: ennek az volt az oka, hogy Jolie asszisztense, Michael Vieira elárulta neki: két szabadúszó testőr "lehetséges, hogy tanúvallomást tesz" Pitték ügyében. 

Embed from Getty Images

A hivatalos dokumentumok szerint Vieira ezek után megkérte Webbet, akadályozza meg, hogy a két testőr vallomást tegyen:

Úgy gondolom, Mr. Vieira ezt a javaslatot Ms. Jolie nevében tette. Elmagyaráztam Mr. Vieirának, hogy nem áll módomban megakadályozni őket, mert szabadúszók, és nem az SRS Global alkalmazottai. 

- mondta Webb. 

A férfi szerint Vieira ezek után emlékeztette rá, hogy a két férfi titoktartási szerződést írt alá Jolie-nak, illetve felszólította, mondja meg a két illetőnek, hogy ha beszélnek, Jolie bepereli őket. 

Webb hozzátette, továbbította Vieira üzenetét a két férfinak, akik közül az egyik, Ross Foster erre kikötötte, mindenképpen vallomást tesz, függetlenül Jolie fenyegetésétől. Mint kiderült, Foster volt az, aki hallotta, hogy Angelina azt javasolja a gyerekeknek, próbálják elkerülni Bradet, amikor láthatásra mennek hozzá. 

Webb szerint Fostert és a másik férfit is beidézték, és mindketten vallomást tettek. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek