Starity

Kökény Attila anyagi gondokkal küzd

2010. december 24. 20:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes hitelkönnyítést kért, de így 32 évig kell fizetnie a több tízmillió forintos hitel törlesztőrészleteit.

hirdetés
Kökény Attila anyagi gondokkal küzd

Kökény Attila a svájci frank ingadozása miatt nem tudja fizetni a magas törlesztőrészleteket, ezért hitelkönnyítést kért a banktól. Az énekes három évvel ezelőtt lakását egy 18. kerületi családi házra cserélte. Akkor még nem gondolta, hogy segítséget kell majd kérnie a banktól, hogy biztonságban tarthassa jelzáloggal terhelt otthonát.

A tehetséges énekes anyagi gondjai egy csapásra megoldódtak volna, ha a nézők őt választják a Megasztár 5. szériájának győztesévé. A férfi közel volt a győzelemhez, hiszen bejutott a fináléba, és az ország legjobb férfihangja lett, de a nézők szavazatai alapján a tehetségkutatót és a több millió forintot végül Tolvai Renáta nyerte. 

A műsor ideje alatt Kökény Attila dolgozni sem tudott, mert a tehetségkutató minden idejét lefoglalta. Ez idő alatt családját a hozzátartozók látták el. A Megasztárnak köszönhetően már többet keres fellépéseivel, de ez még mindig nem elég ahhoz, hogy segítség nélkül törleszteni tudja a több tízmillió forintos hitel törlesztőrészleteit.

Svájcifrank-alapú hitele majdnem duplájára nőtt azóta, amióta felvette. A hitelkönnyítésnek köszönhetően két évig csak a törlesztőrészletek felét kell fizetnie, de ez azzal jár, hogy 30 év helyett 32 évbe fog telni, mire a teljes összeget sikerül visszafizetnie. 

A nehéz anyagi helyzet azonban nem rontja el a család karácsonyát. Az énekes gyerekei kedvéért mindent megtesz. Nem szeretné, hogy bármiben hiányt szenvedjenek. Szentestére nem vállalt fellépést, de utána három napig folyamatosan dolgoznia kell, hogy családjának mindent meg tudjon adni. A fenyő kiválasztásakor a legnagyobb fát vette meg, mert kisfiának az tetszett. Felesége nem örült annyira a döntésnek, mert így több időt fog igénybe venni a fa díszítése és kevesebb idő jut a főzésre. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek