Starity

A VIVA TV, ahogy még sosem láttad!

2012. január 03. 07:07   |   Szerző: Trendmagazin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk piacvezető zenetévéjének budapesti stúdiójába látogatott el a népszerű életstílus magazin, a legtöbb kábelszolgáltató kínálatában megtalálható csatorna székházában Iszak Esztiék az élő adásra készültek, és közben befutott Lola is.

hirdetés
A VIVA TV, ahogy még sosem láttad!
Fotó: Trendmagazin

A Dorottya Udvarban, gyönyörű környezetben dolgoznak a VIVA TV munkatársai – derül ki a Trendmagazin cikkéből. Az országosan ismert zenetévé irányítói vezették körbe a lap stábját, akik benéztek a stúdióba és megtekintették a vezérlőt is. A fotók alapján jól látható, hogy egy modern és fiatalos környezetben dolgozik a csapat, ahol a folyamatos pörgés mindennaposnak számít. A folyosón elfoglalt tévés szerkesztők egyeztetnek, a sminkszobában mindig ül egy-egy sztár, a munka sosem áll meg.

„Fontosnak tartom, hogy bemutassuk azokat a médiumokat, amelyek hatással vannak a fiatal generációra, a VIVA TV pedig piacvezető hazánkban, így nem volt kérdés, hogy megnézzük kik ők valójában és merre tartanak” – mondta Hennel Ádám, a Trendmagazin főszerkesztője.


Iszak Eszti épp az Interaktívra készült

A cikkben nyilatkozik Szalai Kata, a VIVA TV műsorokért felelős menedzsere, aki a csatorna sikerének titkáról és a jövőbeli tervekről is mesélt, továbbá szóba került az is, hogy milyen eszközökkel próbál a csatorna segíteni a rászorulókon.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen lehet a VIVA TV a színfalak mögött, akkor nézd meg a Trendmagazin összeállítását!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek