Starity

Bonnie Tyler tavasszal visszatér

2012. január 04. 15:03   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki hinné, hogy a 60 esztendős brit Rock Lady körül még a mai napig is pörögnek az események? Sorra jönnek ki a különböző CD kollekciók, a toplisták valamelyikén szinte mindig olvasható a neve, és tízezrek előtt lép fel óriási sikerrel. 2011 év vége sem telt el unalmasan és idén tavasszal is újabb meglepetésekkel lepi meg rajongóit.

hirdetés
Bonnie Tyler tavasszal visszatér

Bonnie Tyler december elején a France3 televízió egyik műsorában, ahol többek között a nemrég megjelent Best Of 3CD kollekcióját is reklámozta, elmondta, hogy januárban a countryzene fővárosába, az amerikai Nashville-be utazik, hogy elkezdje kiválasztani azt a 10-12 dalt, ami az idén nyáron megjelenő új albumára kerül.

Három hete pedig Moszkvában járt, ahol igazi világsztárként fogadták. A Retro FM rendezvényén lépett fel több tízezres tömeg előtt a Crocus City Hallban. A sajtótájékoztatón ismét új bejelentést tett, mégpedig hogy a márciusi Anniversary Tour keretén belül ismét fellép Moszkvában, és már egy új slágerét is előadja a készülő nagylemezről. A beharangozó videó a márciusi koncertről már felkerült a YouTube videómegosztóra is. Tehát a rajongóknak már nem kell sokat várni, hamarosan jön Bonnie Tyler új albuma!

Még mindig toplistán

A német RTL televízió összeállította minden idők 100 legjobb válogatásalbumának listáját, Die Ultimative Chart Show címmel. A listát a Beatles vezeti, de a Queen, Bryan Adams, a Modern Talking, és még Céline Dion is a legjobb 20-ban szerepel. Bonnie Tyler 1993-as The Very Best Of kiadványa a 34. helyezést érte el, ezzel olyan előadókat előzött meg, akiket már 1993-ban is jócskán lekörözött albumainak eladási adataival, így most ismét vereséget mért Cherre, aki a The Greatest Hits kiadványával a 41., Madonnára, aki Something To Remember című kollekciójával a 43. helyet szerezte meg. Tina Turner a Bonnie Tyler sláger koppintásának nevére hallgató kiadványával a Simply the Best válogatással a 49. legnépszerűbb, míg Whitney Houston csak a 79. helyezést érte el Greatest Hits lemezével. A női előadók között tehát csupán Nena, Céline Dion és Helene Fischer előzte meg a Rock Ladyt. De a férfiak és az együttesek között is olyan sztárokat utasított maga mögé, mint az R.E.M., Freddie Mercury (szólóban), Phil Collins, Rolling Stones, Depeche Mode, Tom Jones, Guns 'n' Roses vagy Bonnie nagy barátja, Meat Loaf.


A The Very Best Of Bonnie Tyler CD, ami többszörös platinalemez lett 1993-ban

A nyilvánosságra hozott lista után a német amazon.de online áruházban a The Very Best Of Bonnie Tyler lemez a Top 100 Best Of listán a 70. helyre ugrott 18 évvel a megjelenése után. Kis megszakításokkal jelenleg is a 100 legkeresettebb lemezek között szerepel Németországban. Annak idején is óriási sikere volt, és közel egymillió példány kelt el belőle Németországban. A Sony Music 1994-ben kiadta a kollekció második részét, The Very Best Of Bonnie Tyler volume 2. címmel. Ebből is jól látszik, hogy Bonnie Tyler dalai időtlenek, és valószínű, hogy még hosszú ideig nem merül feledésbe egy slágere sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek