Starity

Perlik Eminemet

2015. január 07. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Plágiummal vádolja egy chicagói banda a rappert 2013-as slágere, a Rap God miatt.

hirdetés
Perlik Eminemet
Fotó: Ian Gavan/Getty Images

A chicagói rapcsapat, a Hot Stylz egyik tagja, Raymond Jones azt állítja, hogy Eminem elvette tőlük 2008-ban kiadott Lookin Boy című daluk mintáját és jogtalanul felhasználta azt a The Marshall Mathers LP 2 nevezetű, 2013-ban megjelent albumán helyet kapott egyik dalhoz.

Ez a szerzemény pedig nem más, mint a nagy slágerré vált Rap God. A TMZ információi szerint Raymond nem kevesebb, mint 8 millió dollárt szeretne leakasztani a perrel Eminemről és kiadójáról, az Interscope Recordsról.

A Hot Stylz dalához készült videoklipet a YouTube-on kicsivel több, mint 3 millióan tekintették meg eddig, a magas nézettséghez pedig nem kicsit hozzátett a per híre, mely kapcsán sokan csak pénzéhesnek titulálják a csapatot. Ezzel szemben pedig ott áll a Rap God, amire több, mint 178 millióan voltak kíváncsiak a legnagyobb videómegosztón az elmúlt egy év során és természetesen Eminem hatalmas rajongótábora is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek