Starity

Hamarosan érkezik egy újabb hátborzongató horrorfilm

2018. június 19. 17:05   |   Szerző: Zsóka11

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

AnnaSophia Robb és Uma Thurman horrorfilmjének premiere augusztusban lesz Amerikában és várhatóan hazánkban is láthatjuk majd.

hirdetés

A Lois Duncan, hazánkban is megjelent Sötét folyosók című, regénye alapján készült adaptáció címe Down A Dark Hall. Főszereplői pedig AnnaSophia Robb, aki a főhősnőt alakítja és Uma Thurman, aki a bentlakásos iskola vezetőjét. A szereplők között még feltűnik Victoria Moroles, Isabelle Fuhrman, Rosie Day és Taylor Russell. Alkotói a The Twilight Saga producerei.

A poszter

Amikor Kit Gordy megpillantja Blackwood Hall magas kapuját, csak az jár a fejében: ez a hely gonosz. A fenyegető épület borzongató félelemmel tölti el. Lassan azonban kialakul Kit napirendje a világtól elzárt intézetben, és ő igyekszik figyelmen kívül hagyni a szóbeszédet, ami szerint a drága és elit bentlakásos iskolát szellemek járják. Ám az osztálytársai különös, idegen képességek tanújelét adják. Őt magát furcsa álmok kísértik, hangokat hall, a családjának és barátainak írott levelei elvesznek – és mindenre árnyat borít az őket körbeölelő varázs. Amikor Kit és a barátai ráébrednek, hogy Blackwood nem az, aminek látszik, talán már késő…

Az amerikai mozikban 2018. augusztus 17-én kerül bemutatásra.

Az eredeti nyelvű előzetest tekintsd meg alább:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek