Starity

Komoly döntést hozott a Netflix! Elkaszálta a Jessica Jones és a The Punisher című Marvel-sorozatokat

2019. február 20. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a Marvel Netflix-„hősei” nem teljesítettek túl jól, a streaming szolgáltató ugyanis nem kér belőlük többet.

hirdetés

A Netflix kapcsolata minden bizonnyal kissé megromlott a Marvellel, ugyanis a szolgáltató az Iron Fist, a Luke Cage és a Daredevil után további hősöket küldött „nyugdíjba”, amikor elkaszálta a Jessica Jonest és a The Punishert.

A Marvel Television összes munkatársának nevében mondhatom, nem is lehetnénk büszkébbek és hálásabbak a közönségünkért. Partnerünk úgy döntött, a továbbiakban nem szeretne történeteket mesélni ezekről a nagyszerű karakterekről... de tudjátok, a Marvel jobb ennél. Ahogy Matthew Murdock édesapja mondta egyszer, Egy ember értéke nem abban áll, hogy hogyan kerül lapátra, hanem hogy miképp tér onnan vissza.. Folytatása következik...

– olvashatóak a Marvel.com oldalon a Marvel Television fejének, Jeph Loebnek a szavai.

Mindkét sorozat nagy népszerűségnek örvend, sokan nem értik, miért döntött úgy a Netflix, ahogy... I Fotók: Netflix

Természetesen a Netflix is kiadott egy közleményt, melyben arról számol be, hogy a Jessica Jones soron következő, harmadik évada lesz az utolsó, míg a The Punisher két évaddal a háta mögött int búcsút a nézőknek.

Nagyon hálásak vagyunk a Marvelnek az öt éve tartó, gyümölcsöző szövetségért, és ezúton szeretnénk köszöntet mondani a rajongóknak, akik a kezdetektől figyelemmel kísérték ezeket a sorozatokat.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek