Starity

Elárulta az Eufória sztárja, hogy miért hagyta ott a sorozatot

2023. április 04. 18:06   |   Szerző: Four

Barbie Ferreire őszintén nyilatkozott arról, hogy miért hagyta ott a nagy sikerű sorozatot.

hirdetés
Elárulta az Eufória sztárja, hogy miért hagyta ott a sorozatot
Fotó: barbieferreira/Instagram

Korábban már írtunk róla, hogy több találgatás volt Barbie Ferreirával kapcsolatban, aki a második évad után úgy döntött, hogy kilép az Eufória szereplőgárdájából. A színésznőről többen is kijelentették, hogy nem találta meg a közös hangot Sam Levinson rendezővel, sőt, egyesek macsakürülékre panaszkodtak a hírességgel kapcsolatban.

A 26 éves színésznő most az "Armchair Expert with Dax Shepard" podcastben mesélte el, miért döntött a távozás mellett.

Ferreira szerint közösen döntöttek úgy Levinsonnal, hogy búcsút mond a produkciónak, miután nem akarta többé "a kövér legjobb barátnő" karakterét játszani.

Nem hinném, hogy Kat karakterében volt még ennél több. Történhettek volna még dolgok vele, de azt hiszem, az nem passzolt volna a sorozatba. Nem tudom, hogy passzolt volna-e hozzá, és szerintem mindketten tudtuk, hogy nagyon nem szeretnék többé a kövér legjobb barátnő lenni.

 

Ferreira emellett bevallotta, küzdöttek azzal, hogy új fordulatokat találjanak Kat karakteréhez a második évadban, és ez is ahhoz vezetett, hogy kilépett:

Úgy éreztem magam, hogy talán egy kicsit túl sokat maradtam? Szóval nekem igazából jól esett, hogy nem kell aggódnom emiatt, és egyikünknek sem kell aggódnia. Mert ez elég fárasztó tud lenni.

Majd hozzátette, hogy szerinte Levinson csak olyan dolgokról ír, amelyekkel tud azonosulni, és Kattel nem tudott.

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek