Starity

Kitálalt Meghan Markle egykori barátnője: szerinte ezért szakította meg vele a kapcsolatot a színésznő

2023. május 16. 18:06   |   Szerző: Four

Millie Mackintosh szerint ez lehetett az oka annak, hogy egy idő után nem kereste őt Meghan.

hirdetés

Meghan Markle egykori barátnője keserű szájízzel mesélt arról, hogyan szakította meg vele a kapcsolatot a színésznő. 

A "Made in Chelsea" realityből ismert Millie Mackintosh a podcastjében vallott arról, hogy amint Meghan összejött Harry herceggel, egy rövid üzenettel durván lerázta őt. 

Lekoptatott. Nem hallottam felőle többet, és nem is írtam neki utána, mert úgy éreztem, tulajdonképpen azt mondta abban az üzenetben, hogy tűnjek el. Meghan Markle ghostolt engem.

Mackintosh egy hotel megnyitóján, Isztambulban találkozott először Meghannel, 2015-ben. Egész este táncoltak és buliztak, és azt követően is tartották a kapcsolatot. Aztán Markle elutazott Londonba, de nem ismert senkit a városban, ezért Millie a szárnyai alá vette őt:

Elvittem a kedvenc helyeimre, nem nagyon ismert senkit, szóval megmutattam neki például, hogy hol csináltassa meg a körmeit. Tulajdonképpen odaadtam neki a kis fekete noteszom, az összes kontaktommal.

- mesélte.

Amikor a színésznő és Harry herceg kapcsolata kitudódott, Millie írt egy üzenetet a Markle-nek, hogy érdeklődjön a lelkiállapota felől a nagy médiacirkusz közepette.

Tudom, milyen az, amikor nagy a médiafigyelem körülötted. Nagyon kellemetlen és túlzó dolog, ezért aztán írtam neki, de csak annyit, hogy "szia, remélem jól vagy. Gondolok rád."

Mackintosh szerint Meghan erre egy egy rövid, udvariatlan választ adott, amely nem igazán volt jellemző a korábbi kapcsolatukra. 

Amit kiolvastam abból az üzenetből, az volt, hogy talán szüksége van egy kis térre. Talán meg kell nyugodnia, dühös volt, talán nagy volt a nyomás rajta... Tehát nem írtam neki ezután... De arra számítottam, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot.

Millie szerint Meghan azért rázhatta le őt, mert már nem akart közösködni egy reality-sztárral.

Mit tudtam volna felajánlani neki akkor? Már találkozott a hercegével. Én egy realityben szerepeltem... Azt gondolom, úgy volt vele, hogy nem szeretne a Made in Chelsea-vel azonosulni, a királyi család tagja lesz.

Mackintosh végül hozzátette, igazán rosszul esett neki az, hogy Meghan nem hívta meg 2018-ban tartott esküvőjére. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek